Falling Object

Tuesday

Me attend to an INTERVIEW? omg omg omg!!

I attend an interview at Sungai Besi. But sorry, I didn't remember that company name -,- Oh my! Since last night my hati goes dup dap dup dap! bhaha. Coz I didn't like people interviewing me or what. I feel so nervous! I cannot sleep and my brain starting to make a drama. Eh? Kena mengena -,- Okay, lupakan. Sampai jaa di Sungai Besi, i keep calling Nana. But she didn't pick up. Aduhai. Punya laa risau aku lambat datang interview. Sebabnya aku tak tau tempat laa, aku keep call si Nana. Nasib ada akak tu kerja dkt situ aku tanya direction. Start laa melangkah kaki aku. Dalam masa yang sama Syabil call. Dia mula risau takut aku sesat. So kelakar, but nasib Nana ada call balik. Rupa-rupanya dekat je tempat tu. Si Nana boleh ajak minum dulu. Dalam masa yang sama aku mcm nervous gila. Bila dah text Mr. Reykey tu. Dia suruh jumpa dia. Naik je office, nampak simple gila. Hahah. But okay laa~ Selesa. Time nak tunggu turn aku nak kena interview tuu agak lama. Senang je. Dia tak banyak cakap. then, the GOOD news is . . AKU DITERIMA BEKERJA :) Alhamdulillah. Tak kisah sangat pasal gaji. Sebab aku nak kerja pun 3 weeks only. Nak kerja pun sebab nk ada income :( Alhamdulillah, rezeki Allah bagi. Syukur. 

So, aku start kerja Rabu ni, 26 December :) Scope kerja aku senang jaaa. Nak kena call orang. Alaa, macam customer service :) Mintak-mintak aku berjaya dapat kan banyak customer. Amin Ya Rabal Alamin.

Friends, doakan aku tau! hihi. Thank you.

xoxo

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^