Falling Object

Wednesday

Happy 1 year 10 month Anniversary ♥

Syukur alhamdulillah, kita still together sampai ke hari ini :) Moga Allah kekal kan jodoh kita berdua sampai bila-bila. Saya nak awak tahu yang tiada lelaki lain yang dapat gantikan tempat awak di hati saya. Even though mereka tu handsome ke, kaya ke, apa ke. Saya TETAP pilih awak Syabil Firdauz Zulkifly ♥ Thanks sebab selama ni bertahan dengan karenah i yang bermacam-macam. Please love me for who am i.  Awak, tak boleh dan tak dibenarkan untuk SUKA perempuan lain selain saya, ye saya NUR SYAFIQAH BINTI NOR SAMSUL. Please remember our promise sayang. I miss you :)

HAPPY ANNIVERSARY :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^