Falling Object

Sunday

A day that I get to see my Syabil :')

13 December 2012, 11.30pm I got phone call from Syabil. I'm so happy until he said 'Ada berita buruk.' and I was 'Apa dia?'  then he said 'I ada dekat HKL, ke tahan stay ward sebab I suspect denggi.' Then tears flowed :( Even though dia hanya suspect Denggi, but I'm worried :( Dia susah nak sakit tau, tapi bila dia dah sakit, aku yang menggelabah semacam. 

14 December 2012, 11.30am I rushed to HKL because I wanted to meet him. Arrive around 12.15pm, Wisma Kayu and no katil 32 :) Nampak je muka dia agak terkejut lah sebabnya 1. Dia botak, 2. Dia nampak kurus sikit, 3. Dia punya muka nampak pucat. Hmm. Sampai je terus duduk sebelah dia. Rindunya nak tengok muka dia, actually rasa macam nak menangis. Because, sedih bila tengok dia baring dekat katil tuu. Tak sangka pula aku melawat boyfriend aku sendiri dekat hospital.But alhamdulillah, dia boleh discharge hari Jumaat tu juga :) Lepas balik Pulapol, dia diberi 2hari MC. Time teman dia dekat hospital kan, he keep saying that he miss me. Awwww. so touch! :') I miss you more. Banyak yang dibual. And pity him :( Tangan dia banyak lebam and bengkak-bengkak -,- Sebabnya, dia kata ada yang doctor salah cucuk laa itu laa ini laa. That time I was like WTH! Rasa macam nak hempuk-hempuk doctor and nurse tuu. Dah la nurse dekat sana macam kerek-kerek, mulut bising pula tu -,- Macam shit jaaa!

Funny moment when aku baru tersedar yang sebelah Syabil punya katil is orang Cina and India :P Wah wah! 1 Malaysia. Bagus betul. Tapi Syabil tak bertegur pun dengan deaorg, apelaa. Kalau aku, dah make friends da. Eh? bhahaha. and 1 more thing, baju and seluar yang Syabil pakai besar gila! Macam untuk orang gemok pakai. Hihi. Kesian b kena bahan :P

Teman Syabil sampai 2.30pm je. Sebab nanti parents dia nak datang. Dia nak balik Pulapol dah kan. Berat hati tau actually nak tinggalkan dia sorang-sorang dekat sana :( Dah laa rindu. Tak puas pula tu jumpa :( But nevermind. I have to be strong, dia buat semua ni pun untuk masa depan juga :') I'm so happy sebab dapat jumpa dia. Alhamdulillah, dia dah nak pulih dari demam tu. Syukur sangat.

*sorry for the late updating my blog. busy with final exam. and sorry too! I' didn't capture any of Syabil picture. Dia tak bagi :P

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^