Falling Object

Saturday

22 December 2012

A day that we can spent time together ♥ Allah knows how happy i am! Sebab dapat jumpa awak. Awak tahu tak yang saya rindukan awak sangat-sangat :( I almost cry bila jumpa you tadi petang before kita gerak pergi KL :( Time tu awak tengah on the phone dengan pihak bank. Time awak tengah on the phone tu laa saya teliti dari atas hingga bawah. Ada nampak kelainan sikit. Nak tau apa? 1. Badan awak kurus sikit 2. Peha awak kecik -,- 3. Mana pergi doo muscle awak? 4. Botak 5.Seluar besar HAHA! Kelakar sikit. Bukan kelakar apa, maybe sebab I tak pernah keluar dengan you macam tu. Lagi-lagi you pakai cap. But comel what! Jujur dan ikhlas dari I ni b. Hehe. Lepas ni I teringin nak keluar pakai cap pula, sempoi gitu :P

A day that you tunaikan semua apa yang I nk. Oh! Itu sweet :') Thanks for the movie and Pizza Hut! Saya suka b! ♥ Time tengah nak tunggu makanan sampai. Banyak yang kami bualkan. About my friends, Pulapol and everything. And dia bagi tau meaning PDRM juga -,- And that is Pilu Duka Rindu Merana. Haha! Dia kata coach dia yang bagi tau. So kelakar~ And banyak lagi laa kami bual :') Rindu nak berbual lama dengan Abil sayang.

Bila time nak balik, dua-dua berat hati :'( Hmm. If I have super power, errr power yang berkaitan dengan masa kn. Memang aku akan lambat kan masa tau sebab nak lepak lagi lama dengan b :'( Tapi nak buat macam mana, aku ni manusia biasa. Mampu berangan je :'( But tak apalah. Untuk masa depan kami berdua juga. Kena kuat lah :) Allah sahaja yang tahu macam mana perasaan sayang antara kami berdua :') Moga jodoh antara kami kekal sampai akhir hayat, amin.

Bila dah sampai rumah. Hmm, masing-masing terdiam kejap :( I know he's crying :'( Sebab rindukan aku. Well, I miss him too :'( Macam taknak balik je tadi. But sempat juga dia mintak gambar. Nasib dulu aku ada cuci gambar aku yang comel-comel *perasan* HAHA! Bila jumpa dia balik, sempat tengok muka dia yang comel tuu. Arrrgghh! Gonna miss that face. And I won't forget about him. No matter what happen, we will always be together. Amin! That is our promise :') Thank you Allah because you have send him to me. Syukur!

Dear sayang (Syabil), I love you no matter what. Ingat satu perkara je. Saya hanya sayangkan awak.

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^