Falling Object

Thursday

You Surprise Me :')

Assalamualaikum :)

I have a story to share with you friends :D Good news! About my boyfriend.

He really good at surprising me :') 5:18pm I got call from unknown number. Asking me whether I'm Syafiqah or not. And i say I'm Syafiqah. Nak cari siapa? Then he said "Kalau saya cakap saya Syabil Firdauz, awak mesti tak percaya kan?" And aku suddenly menjerit cakap "BIE!!" Hahaha. Ya Allah, rindu nya dekat dia :')
Bie terus tanya aku tengah buat apa, dah makan ke belum and so on. . . Pelik sikit. Aku terus tanya. "B, kenapa suara you macam ni?" sayang reply " I terlalu rindukan you." I know that he cry while talking to me. And I'm crying too! Rindu sangat dekat b :( Even baru 4 or 5 day's tak contact. Phone Abil tinggal dekat mak dia pula. Tak apalah kan. Lagi bape minggu je boleh laa dia keluar :') Sedih sebab banyak kali b cakap b rindu aku :'( And I miss you too Syabil! Mana tak nya, kitaorang tak pernah tak contact, so bila dah jadi mcm ni memang laa kitaorg sedih :( Abil keep remind me to take care my self while he involve with the cop training. And aku ada cakap juga supaya dia jangan risau, sebab aku okay. And before dia letak phone, aku siap pesan supaya jangan lupa makan and hati-hati bila tengah buat latihan. I love you and I miss you is so PENTING! haha. Lepas tuu letak

But then dapat lagi call from number yang sama. My baby boo call again. He said he miss me, he love me so much and he want me to wait for him :') I reply " I love you so much more, i miss you and i will take care of my self. Baby don't have to worry, I'm okay" And then dengar suara dia mcam dah okay sikit. 2 minutes after that dia letak.

Dia call aku pun guna phone kawan dia. Dia sempat cakap yang dia bayar kawan dia tu semata-mata nk pinjam phone nak call aku. Sekejap pun jadi lah :') Sebab before dia masuk Pulapol ritu dia tak sempat call aku :'( And I'm very upset. But it's okay. After a month me and him can meet :') InsyaAllah. Aku percaya yang Syabil akan cari jalan untuk bercakap dengan aku. I know him :') Sebab dia boyfriend aku, yang sayang and terima aku seadanya :') I ♥ U so much Syabil Firdauz Zulkifly! :)



No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^