Falling Object

Saturday

Happy 1year 9months Anniversary to Us :')

Happy Anniversary to me and you Syabil.

Syukur alhamdulillah, kita masih bersama sampai sekarang :') Moga hubungan kita kekal sampai akhir hayat. InsyaAllah, amin. Saya agak sedih sebab time anniversary kita, awak tak ada dekat dengan saya :( Selalunya kita keluar sama. hmm. Tak apa lah, saya faham awak. Awak kan masuk latihan tu. Saya juga faham kenapa awak tak boleh wish dekat saya :) Sebab phone awak kan dekat mama awak. Lagi pun awak nak masuk latihan tu, barangan electronic mana boleh bawak and then dekat tempat latihan tu mana ada public phone ke apa kan. I'm okay. Bie, you don't have to worry about me :) Saya akan tunggu awak sayang. Lepas sebulan kita akan jumpa. And maybe time tu, kita dah masuk 1year 10months Anniversary :') Ya allah! Excited terlebih ni. Hahha. Tak sangka pula kita boleh lama sampai laa ni :P Yeah, maybe betul cakap awak time first kenal dengan saya, "Saya nampak future bila dengan awak." Itu yang awak cakap dekat saya kan abil? Mungkin Allah dah tetap jodoh kita berdua :') Saya nak awak tahu yang saya bersyukur sangat dapat kenal lelaki macam awak. Saya berterima kasih sangat dekat Allah sebab temukan saya dengan awak :') Saya sayang awak sepenuh hati saya b.

Btw, tengok doodle yang saya buat. Agak comot, sebab guna computer. I guna application doddle ni, so nak lukis kena guna mouse. Kalau guna handwriting confirm cantik b :P Bhahahaha. Perasan kejap ea :D


So, okay tak doodle tu? Mihmihmih. Untuk awak, sempena anniversary kita yang ke 1tahun 9bulan :') Saya sayang awak sangat-sangat. Please don't let me down. Sayang saya macam saya sayang awak tau? :( I love you. Kiss sikit, mmuuaahh! 

So, that's it for today :) Take care everyone.


No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^