Falling Object

Wednesday

He could be the one

After spending time together about 1 year 3 months, i realize that he could be the one for me. I know that he would sacrifice anything for me. But, it's make me wonder. Why a guy like him that i category as a perfect guy can fall in love with me. I have nothing, i'm not beautiful and i'm not rich. I couldn't reject him because before i'm with him, my small feeling said that i can go far with him. So i try, and try. Until now, alhamdulillah me and him still together. That's what people said, if you truly love someone, accept them for who they are and not from the outside look but inside. Try to give and take. Believe me, it's work :)

Lelaki tidak mudah untuk mengeluarkan ait matanya untuk perempuan. Lelaki jugak tidak mudah untuk mengaku kalah. Tapi bila mereka berhadapan dengan perempuan yang mereka sayang, mereka gugup. Mereka akan menjadi seperti air bila ais diletakan diluar peti ais or dalam kata yang pendek iaitu melting. Tapi, bila nak dicakapkan perangai perempuan pula. Ada yang kasar, lembut. Macam-macam karenah. Tahan ke si kaum adam ni? Tapi orang juga cakap, kalau betul si lelaki sayang dan cintakan si perempuan ni dia sanggup buat apa sahaja. Dalam cerita saya, alhamdulillah saya dapat lelaki yang betul-betul sayangkan diri saya. Dia pandai menjaga hati saya. Jangan kata NO to arguing sebab itu memang dah adat dalam relationship. Kawan baik pun ada kalanya bergaduh, ini apakan suami isteri. Right? So, whatever happen please jaga hubungan awak semua dengan orang yang awak semua sayang :)

Doakan kebahagiaan kami, 1 tahun 3 bulan.
Love you Syabil Firdauz Zulkifly.

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^