Falling Object

Tuesday

Happy Our 1year 2months Anniversary ♥

Assalamualaikum.

Hai semua. Apa khabar? Baik tak? I baik-baik je dekat sini. Well, tujuan I write this entry is nak share dengan my friends dekat luar tu pasal this day. I mean this date, 17 April 2012 :) Today is my anniversary with Syabil Firdauz. Even though i don't get married yet, setiap anniversary kami berdua mesti sambut. I'm kinda happy with him. The fact is i don't wanna lose him. I do love him so much. Well, dia pandai ambik hati. Serious cakap, I syg Syabil. Until now Syabil and I still together :') Alhamdulillah, Alla temukan kami berdua. I rasa bersyukur sangat. Syabil the type of guy yang serba boleh. Mintak je tolong dia, dia boleh buat. And kadang-kadang I tergelak bila tengok Syabil mampu nak bagi apa yang I nak. Memang selama ni I mintak tak pernah tak dapat :') I know it's sound macam fairytale, but please believe me yang Syabil ni baik, dia mampu untuk buat someone yang ada dekat sisi dia tersenyum. I still remember apa yang dia pernah cakap time first kenal dulu, "Stay with me, i promise i will make you happy." Kinda true! Memang selama ni dia buat I happy :') Thanks to him sebab bertahan dengan perangai I yang jerk ni :p

Bila teringat pasal kenangan yang kami berdua ada, ianya terlalu banyak. Kadang kala I teringat pun I hampir nak tergelak besar. That moment kami berdua buat lawak lepas makan tomyam semua tu. Kinda funny lah! But anyway, I nak cakap yang I sentiasa sayangkan Syabil. No matter what happen! Sebab I tak nak kehilangan lelaki macam Syabil. Dah berjanji dengan dia nak buat dia happy ;) Banyak sangat halangan yang kami berdua tempuhi, and both of us still bertahan no matter what happen. Moga-moga Allah panjangkan jodoh kami, insyaAllah. Amin :) So kawan-kawan dekat luar tu doakan kebahagiaan kami berdua :') Terima kasih.

8:00pm-Taman Dagang


Well, see that picture? Sedap! Had dinner with my boyfriend at Taman Dagang. Penat beratur, itulah hasil dia :) Makan besar aku harini sempena anniversary yg ke 1tahun 2bulan ni :') Thanks to him sebab belanja. Happy sgt! Sampai Nadya jealous :p Hahah! Takpe Nad, nnt aku bawak kau :) InsyaAllah. Anyway, i'm so happy today. Thanks again to Syabil for make me smile :') I love you forever ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^