Falling Object

Saturday

2 Day's Without my Blackberry and Sony Ericsson

Assalamualaikum.

This entry i write about my phone. My phone that have been stolen by someone who i didn't know. Maybe it was my classmates or somebody else. I feel very sad when knowing my phone is missing. I love my phone, got many contact, picture, songs that I like and especially that blackberry smartphones is from my beloved, Syabil Firdauz :( Damn! I hate that person that stole my phone :'( Why is this happening to me?

Sedih sangat bila keluar dari makmal tengok beg macam terbuka, terus tengok dalam beg tu and apa yang I nampak hrrrmmm. .tinggal pensel, pen, pemadam semua tu :| Report dekat lecturer, dia macam ok je. Tak sedih langsung. Padahal benda ni jadi dekat student dia kot? Boleh berlegar-legar siap tersenyum lagi! Pathetic tau! Deaorang cakap je nak buat report semua, but now? Until sekarang tak ada khabar beritanya :/ Bila dipikirkan apa yang my boyfriend cakap tu memang lah betul. Benda dah jadi, I want the university responsible for their negligence! Sakit hati tahu! Kata nak jaga but then macam mana student punya handphone boleh hilang jugak? WTF! Ikutkan I haritu nak je guna bahasa yang agak tidak sopan! Tapi bila dipikirkan I still boleh kawal marah, guna jugak bahasa yang sedap didengar even dalam bahasa I cakap tu ada ayat yang menyakitkan hati. Kalau tidak dah kena maki ok.

InsyaAllah, hari isnin ni nak pergi buat report polis. Sebab tak dapat pape infromation pun dari pihak Universiti. Deaorang macam diam je? Melampau laa kan. Nak je pergi mengamuk dekat HEP tu. Grrrr! Kalau benda ni jadi dekat you guys, korang tau lah macam mana perasaan I sekarang ni :|

Anyway, i miss my phone so badly :'( But benda dah jadi, tak boleh nak buat apa-apa. Just doakan siapa yang curi phone I tu hopefully dia cepat sedar, and ingat WHAT GOES AROUND COMES AROUND! Kau curi phone aku, lagi berganda lagi kena dekat kau! WHO KNOWS KAU JADI CACAT KE APA! That time aku nak cakap PADAN JE MUKA KAU SEBAB SUKA MENCURI, KURANG DIDIKAN AYAH DAN IBU KAN. Dalam hal ni, I tak adalah menyalahkan parents 100%. But kalau kurang didikan agama memang akan jadi macam ni.

Sampai sini jela I update entry ni :) Thanks for reading guy's.


No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^