Falling Object

Tuesday

He buy it for me :')



First of all, I like to thank to my hubby, Syabil Firdauz Zulkifly because he buy this wedges for me :) . Actually, wedges ni I dah nampak lama dekat Vincci Sg Wang . Salah jugak sebab haritu nampak, dah pegang tapi lupa ambik kod wedges tu . And then, esoknya teringat pasal wedges tu terus cakap dengan dia . Kite tanya dengan dia, boleh tak kita nak beli wedges tuu . Sebab nak beli is wedges tu ringan plus cantik :p Pastu dia nak jugak tengok gambar tu . Immediately lah call ibu, mintak tolong pergi Vincci, ambik kod wedges yang I nak . But dengan sedih nya, ibu said wedges tu kemungkinan dah habis sebab time ibu pergi Vincci tengah SALE! Time I pergi tak sale pulak :/ Sedih je :'( But lepas dah tau wedges tu dah takde, I macam apa-apa jela . Serious tak ingat apa-apa . But then pergi laa Vincci tempat lain, sumpah niat nak tengok beg, flat shoes semua tuu . . . Last-last terpandang lah wedges 3 colour tuuu . Sumpah lawa! I terus grab and tunjuk dekat dia :) Dia kata lawa, ada 3 colour act macam gambar dekat bawah ni :)


Tapi yang i pilih is nude colour :) Lawa . Ala-ala kulit ular gituu :p Plan tak nak beli pun, I nak ambik kod je sebenarnya . Tapi lepas dah try size semua, suddenly terdengar dia cakap "take" . OMG! i like, what? Seriously? Dah cakap ar dengan dia, tak payah ambik . Dia nak ambik jugak :') Tapi . . . . rasa bersalah datang secara tiba-tiba :/ Even dia tak cukup duit sekali pun, dia nak jugak buat I happy :( Kesian dia, sanggup bersusah payah sebab nak happy kan I :'( I taktau nak cakap macam mana yang I bersyukur gila dapat kenal lelaki macam dia :') Bersyukur sangat . Terima kasih Ya Allah .

To you baby : I'm sorry because I dah susah kan you :( I tak ada niat sayang . Maaf kan I :( I sayang you bie :* Thanks for make me happy, I love you now and forever♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^