Falling Object

Friday

Happy Our 1year Anniversary ♥

Assalamualaikum,

Already 3:26am, i still can't sleep. I just don't know why. Maybe i'm not sleepy yet. I want to share to you guys about . . See that title up there :)

Today dah 17 February 2012, I taktau nak describe perasaan happy I dekat you guys macam mana. Sebab terlalu happy. Sungguh I tak sangka yang I dah 1 year with him. Dia lah satu-satu lelaki yang paling lama bertahan dalam hidup I. Dia lain sangat dari lelaki dekat luar tu. Dia ada keistimewaan yang tersendiri, tu sebab boleh tertarik tu. Bagi I, dia paling perfect sebabnya dia baik, dia sayangkan I, pandai jaga hati and semua tu. I suka bila dia cakap 'anything for you', sebabnya bila dia cakap macam tu, apa yang I nak dia mesti tunaikan. Tak pernah lagi tengok dia tak tunaikan. Sweet tak dia? Tu sebab kite cair tuu :p And then I suka tengok dia senyum. Bila tengok dia senyum kan, alahai comelnya. Dahla ada lesung pipit! Comel lagi dari kite ni tau. Dia suka buat surprise dekat I, yang I rasa other guy tak pernah buat untuk girlfriend deaorg. I suka sangat, sebab dia berjaya buat I happy, sayang dekat dia :') Kalau lah masa boleh diulang balik, I just berharap nak stay lama sikit dalam kenangan tu. Nak tau tak? Yang kenangan paling terindah dalam hidup I is, kenal dengan dia :') Itulah the best memory selain yang banyak-banyak tuu au. Kalau tak kenal, tak adanya kiteorang couple and macam ni sekarang ni tau. I bersyukur sangat sebab Allah dah temukan I dengan lelaki yang baik macam dia :')

Tapi, I dah banyak kali luka kan perasaan dia :( Taktau kenapa I sanggup buat macam tu dekat orang yang I sayang. Memang I nak jujur dengan you guys yang selama kiteorang bersama, I yang paling banyak buat dia sedih. I yang suka cari pasal. I yang beri dia tekanan. I yang tak reti nak menghargai dia. Semua punca dari I :'( Syabil, I minta maaf sangat sebab semua yang terjadi ini punca dari I. Yes, I girlfriend you yang tak guna. Suka buat you sedih :( I rasa I girlfriend you yang paling worst! Maafkan segala kesalahan I Syabil :'( Hope sangat you maafkan I yang teruk ni.


Actually, I okay je time kita tengah otp but suddenly you cakap pasal you nak g holiday lagi I macam sedih kejap sebab you kata on October, taktau tarikh bila kan? I risau je takut time birthday I, you tak ada :( Pastu I dah okay. Then tiba-tiba I rasa jealous yang teramat sangat dekat you sebab you dapat pergi kemana je yang you nak. Lagi-lagi time you cakap nak g Paris tu. Do you remember that you nak g Paris dengan siapa semua? You ada cerita right dekat I? But then you cakap nak g next year. Oh! I macam, errrrr. . You ada ajak but I belum tentu dapat pergi sayang. Even next year I'm 20 years old. I pun taktau kenapa perlu I ada perasaan jealous tu. But cemburu I kejap je, after that dah lupa da. I tau bukan you yang plan semua tu.

Again menangis sebab terlalu sedih, and now I still tak boleh tidur. Teringat kat you sayang :( How I wish you ada depan mata I sekarang. Boleh I hug you, and serious I nak mintak maaf depan you Syabil. Patutnya 1 year kita hari yang paling happy, not the worst day. But now I taktau lah nak cakap apa :( But still I anggap 1 year kita yang paling happy day. I tak suka tengok you sedih sebab I. Tak suka sangat. I nak you happy bila dengan I. Bukan sedih, crying and so whatever tu :'( Sayang, you macam harta I yang paling berharga tau tak :') I terlalu sayangkan you sampai I sanggup buat apa sahaja asalkan you happy sayang. I tak pernah sayang lelaki macam ni, kecuali you. Kadang-kadang I tergelak jugak sebab macam tak percaya lah kan satu family I kenal you, even saudara-mara I and atuk I kenal you :)

I nak bagi tau you Syabil yang I happy dengan you. Terlampau happy sampai taktau nak describe macam mana :') I harap you sayangkan I macam mana I sayang you. I tak sanggup kehilangan you Syabil. Orang kata kalau ada jodoh tu, ada lah . Kalau tak ada tu, tak ada lah. Kan? I tak pikir sangat orang kata tu. Selagi kita bersama kita akan berusaha utk kekal lama, InsyaAllah kita boleh lama b. Just bertahan selama yang mungkin. Andai kata kita tidak ada jodoh, I tak nak kita berpisah dengan cara yang bergaduh semua tu :( Tapi I tak mengharap yang kita akan berpisah. Kalau boleh I nak lama dengan you, nak lama sampai kita tua. Nak jadi teman hidup you yang boleh jaga you semua tu :')

Pernah tak I cerita yang I dapat mimpi buruk? Hmmm. . Dalam mimpi tu, I tinggal kan you :( I sakit, then I meninggal dulu. Taktau nak cakap macam mana sedih you bila dapat tau I sakit. I tak mengharapkan mimpi tu jadi betul. I tak nak macam tu :( I tak nak you sedih. Syabil, I terlalu sayang dekat you. Janji jangan tinggal kan I? :'( Janji dengan I yang hanya ajal dan maut sahaja yang boleh pisahkan kita? :'( I ♥ U

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^