Falling Object

Sunday

Datang diam-diam

Assalamualaikum

Hai! Rindu kita tak? :p K saya suka perasan :p Gurau je lah ~.~ Nak kongsi cerita ni. Cerita yang happy kan kita :') Tersangat happy.

Around 6.30 p.m. tadi boyfriend saya datang rumah. Kesian dia dengan basah-basah datang jumpa saya, dahlah tengah hujan lebat dekat luar tuu. Saya hulur kan lah tuala, sebab nak suruh dia lap rambut dia yang basah tu. Actually bila saya bukak pintu, sebenarnya dia kena marah dengan saya tau. Yelah datang tak bagi tau :/ Dah tau hujan tapi datang jugak. Tapi saya happy dapat jumpa awak. Even tengah marah tu jugak, saya still care pasal awak yang kena hujan tu. Awak sanggup datang jumpa saya :') Saya bukan apa awak, saya just tak mau awak demam :( Saya tak suka awak sakit, nanti saya tambah risau. Percaya laa cakap saya, nanti awak mesti sakit. Kalau tak selsema pun awak mesti batuk-batuk. See saya dah start risau :( Saya tak nak awak susah kan diri awak sebab saya. K, sambung cerita :p Errr, and then after dia dah keringkan rambut, saya pun pergi laa siap-siap sebab dia ajak pergi minum. Saya suruh adik-adik saya tinggal dekat rumah. Hujan lebat kan~ And then dengan hujan lebat tu laa, kami berdua berjalan dengan menggunakan payung comel sampai ke deretan kedai-kedai. Nak lepak :p But before that kiteorang singgah 7-eleven dulu . Nak beli topup yang adik saya pesan. Lepas tu, nak jalan lagi ke kedai makan yang lagi satuuuuuu tuuuuu. Nampak orang jual ayam madu. Boypren kita cakap sedap, and then dia belanja untuk kita :* Awwww, so sweet! After that sampai kat tempat yang kiteorang nak lepak tu, dah order minum semua order makan pulak . Sweet tau order nasi goreng kongsi berdua :') Ayam madu tuuu dia tlg kopek kan untuk saya. Sedap ayam madu tu. First time makan, I mean beli dekat abang tuuu lah kan. Taktau plak sedap.

But anyway, thanks to my b sebab belanja saya makan :') I really love you. And thanks juga sebab datang jumpa I semata-mata nak lepak dengan I. Even that time tengah hujan lebat. Serious tak ada niat nak marah you sayang :( Just I tak nak you sakit. Itu sahaja. Thanks sebab happy kan I baby. Meh kiss sikit, mmuuaahh! :* heheh :D

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^