Falling Object

Friday

Tears fall again when I write this entry

Why this tears always fall for you?
Why this heart always beating for you?
Why must I become sad when we're fight?
Why must I hate my self because I make you cry?
Why this brain wanna think about you even i don't want to?
Why, why, why and why?

Got 1 answer only . That is I LOVE YOU . It's all because I'm fall in love with you Syabil Firdauz :')

Tapi agak pelik sebab dengan awak je, air mata saya banyak keluar . Lepas tu, saya tak boleh tak sedih kalau buat awak menangis ke bergaduh ke or apa . Orang kata kalau perempuan menangis untuk lelaki tak apa, macam dah biasa sangat dengar . Tapi kalau lelaki menangis untuk perempuan, rasa macam luar biasa . Maknanya, lelaki itu betul-betul sayangkan perempuan itu . Am I right? Until now, serious saya cakap dekat awak kan yang saya still tak percaya yang kita bertahan lama sampai 11 bulan :') Lagi beberapa minggu sahaja kita nak masuk 1 tahun awak . Banyak dugaannya kan sebelum kita nak masuk 1 tahun ni?

Awak nak tau tak? Yang before this kita gaduh ke apa, mesti saya rasa macam nak give up . Sebabnya, saya selalu pikir yang saya selalu buat awak sedih . For me, awak tu terlalu perfect untuk diri saya . Apa yang saya nak semua awak tunaikan . Tak pernah langsung lelaki lain buat semua nih untuk saya . Awak lah satu-satu nya lelaki sekarang ni yang sanggup buat itu ini untuk saya . Dulu, kalau kita gaduh je kan mesti saya rasa taktau lah boleh bertahan lama ke tidak dengan awak sebab saya tak yakin saya boleh bahagia kan awak . Saya paling tak suka tengok atau dapat tahu awak menangis sebab saya . Kerana, air mata awak tu terlalu mahal untuk saya . Awak tak boleh menangis sebab perempuan yang macam saya nih . Saya suka buat awak sedih .

Saya terlalu sayangkan awak, awak lelaki yang paling lama bertahan dalam hidup saya . Saya sanggup buat apa sahaja asalkan awak bahagia . Maaf kan saya kalau saya ada buat salah dekat awak . Saya sedar, terlalu banyak salah saya dekat awak . Right? Maafkan saya sebab selalu buat awak sedih, saya tak tunaikan janji saya semua tu . Maaf kan saya, tau awak? Saya tak ada niat pun . Anyway, apa yang jadi ada hikmahnya . Selagi kita bersama, bertahan selagi boleh . Insyaallah kita boleh, amin .

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^