Falling Object

Sunday

Usually Things Happen To Us

Maksud tajuk dekat atas tuuuuu, is perkara biasa yang selalu jadi dekat kami . Apa yang saya maksud kan di situ adalah, dalam sesuatu perhubungan mesti ada gaduh, manja and semua tu kan :) Kiteorang sangat COMEL okay, bila gaduh mesti cepat baik . Yeah! Admit laa weh, sebab tak boleh tak text dgn dia, tak on the phone dgn dia dalam sehari tu . Boleh mati :p K gurau, haha~ Even saya cakap dekat dia jangan contact saya dalam sehari pun, tak akan tak boleh . Faham tak? Sebab kiteorang dah terbiasa maseg pagi, petang dan malam . So kalau gaduh pun, mesti text jugak . Even ego tinggi mana pun boleh tunduk jugak tau . Sebab sayang punya pasal . Oh! Bebi, I love you tahu! ♥ And petang tadi, tak menjangka pun dia akan tag something dekat twitter dan facebook . Start from twitter sebab that time baru nak log in masuk, sebab dah log out kan . Bila dah log in tuuu, tgk ar dekat siapa tweet tu an then nampak dia tweet kita . Rasa sangat terharu tau, kesian dia :( Dia rindu kan kita , Bebi! I miss you more tahu! ♥ Then dapat pulak notification dekat Facebook . Ada orang mention . Tengok-tengok si dia tag kita lah :')

Sweet sangat ok! And tadi jugak sesi luahan perasaan bermula . And akhirnya, kiteorang baik balik :p Even kiteorang gaduh teruk mana pun, kiteorang tetap sayang satu sama lain . Tuhan je tahu betapa sayangnya saya dekat Syabil Firdauz Zulkifly ♥ Moga Allah lindungi hubungan kami, insyaallah . Amin :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^