Falling Object

Thursday

Happy Our 11months Anniversary ♥

17 January 2012-Happy Our 11months Anniversary my dear Syabil Firdauz Zulkifly :) Yeah! I'm fucking happy right now, sebabnya kite bertahan sehingga sekarang . Sumpah you guy yang paling lama bertahan dengan I . Terima kasih awak sebab hadir dalam hidup saya . Awak yang terbaik . Awak yang paling handsome . Awak yang paling sado . Awak yang paling gemuk . Awak yang paling comel . Awak yang paling baik . Awak yang paling caring . Awak segalanya untuk saya . Awak sedar tak tu? Saya teramat sayang dekat awak . Even I'm still 19 and you 20, tak salah right, kita cuba untuk bertahan? Kadang kala I suka gelak sorang-sorang bila pikir kan macam mana kita kenal dulu . It's so funny ok and tak sangka pulak you standing beside me right now sayang . Another 1month cukup setahun! Oh! I can't believe it! Like my housemates selalu cakap, "unbelieveable!" . Haha! I taktau laa apa yang you pandang dekat I sayang sebab nak kata I cantik, I tengok tak pun . Nak kata I baik, I tak rasa I baik b . Entahlah sayang, kadan-kadang I rasa I ni teruk sangat sebabnya I suka buat you sedih . I tak suka you sedih sebab I b . Kenapa? Sebab I sayang you, you kira macam something yang I kena jaga elok-elok . Faham tak? Bagi I, you ni serba boleh . Apa yang I suruh you buat ke an, semua reti semua boleh . Untung! Haha! Terima kasih jugak dekat awak sayang, sebab sanggup buat apa-apa je demi saya :') Like you said to me, "Anything for you sayang."

Tapi sedih :'( Sedih yang teramat sebab on our special day, you accident :( Apa yang buat I sedih sgt-sgt is you accident time nak datang Shah Alam, nak buat surprise dekat I sempena anniversary kita :'( You know what? Before you call me, and tell me that you're involve with accident, I tengah makan burger kot . That time you beritahu I yang you accident I terus tolak tepi kejap burger tu . Boleh menangis :'( Sebab I tak sangka you accident sayang . Nasib tak teruk, kalau tak . I taktau laa nak cakap apa daa . Believe me, until now I rasa bersalah sangat sebab bagi I, you accident punca dari I :'( Kalau you tak datang Shah Alam nak bagi surprise tu semua, tak ada jadi macam ni . Kan sayang? :'( Agak teruk sebab you patah tangan b :( Maafkan I Syabil, I sayang kan you , I taknak pape jadi keatas diri you . Kalau boleh, biar I yang rasa kesakitan tu and bukan you :'( Maafkan I b .

Takpelah, semua yang terjadi ni ada hikmahnya . I hanya mampu berdoa untuk you, semoga you cepat sembuh sayang, amin . Btw, I nak ucap sekali lagi :

SELAMAT ULANG TAHUN KE 11BULAN sayang :) I sayang kan you, and thanks for make me happy . I really love you, and I hope you will be my last guy . Insyallah, amin ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^