Falling Object

Wednesday

Dalam sesuatu perhubungan . . .

perlu ada kepercayaan, perlu ada sikap jujur antara satu sama lain, perlu setia, perlu berfikiran positif, hendaklah mengalah, hendaklah berubah demi orang yang tersayang and many more . Maaf kerana saya tidak menyatakan . Tidak kira sejauh mana hubungan awak semua di luar sana, ada masanya mesti akan berlaku pertengkaran, salah anggap dan pergaduhan itu semua . Kalau betul kita sayangkan seseorang itu, kita kena berusaha untuk menyelesaikan masalah itu . Kita juga perlu kuat menghadapi dugaan yang diberi oleh Allah . Macam saya cakap, tak kira jauh mana hubungan awak semua kan . Even yang sudah berkahwin boleh bercerai . Ini kan yang belum berkahwin lagi . Banyak dugaan tu . Kita haruslah redha dengan segala yang terjadi . Masih ada masa untuk meminta maaf kepada seseorang, so you guys kat luar tu jangan lepas kan peluang untuk meminta maaf kepada seseorang . I mean if you guys rasa bersalah ke or rasa tak sedap hati ke, tak salah untuk kite memohon maaf . kan kan? so akhir kata, please hargai apa yang dah ada depan mata .

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^