Falling Object

Saturday

Say Hello to 2012 and Good Bye to 2011

Dalam tahun 2011, banyak perkara yang telah berlaku dalam hidup I . Dapat kawan baru, dapat kehidupan baru bila I continue study dekat Unisel, dapat pengalaman baru and so on :) Dalam 2011 juga, banyak perkara yang buat I menangis and I ketawa kegembiraan :') Terlalu banyak kenangan yang terindah dalam tahun 2011 nih . I tak akan lupakan detik-detik tu . Bila teringat about kenangan manis yang berlaku dalam tahun 2011 ni kan, kadang-kadang nak ketawa pun ada :p Terlalu sweet sampai kan taktau nak describe happy tu macam mana :)

Paling sweet bila I kenal dengan seorang lelaki, yang telah curi hati I :) Sayang I, serta terima I seadanya . Dia juga banyak buat perubahan dalam hidup I . Dia lelaki yang paling tahan dengan perangai I tau . Taktau lah nak cakap macam mana yang I terlampau sayang kan dia . Tak sanggup kehilangan dia :( Yeay! Another couples of weeks, kiteorang nak masuk 11months daa :') Terharu sangat . Sebab dah nak masuk 11months then 1year . Oh my! Happy tau :') Sebab dia I happy, sebab dia I senyum sorang-sorang, sebab dia I menangis, sebab dia jugak I sanggup buat apa sahaja asal kan dia happy :') Like he said, "anything for you sayang :)" Oh my! He is so sweet♥ Banyak sangat daa kenangan dgn dia ada dalam tahun ni :') Tak terkira tau, dia banyak buat kita happy . ILY! :)

And kenangan yang paling aku tak akan lupa jugak, I meet with my new friends :') Bila start study dekat Unisel, mula laa dapat kawan bilik and kawan rumah . Sweet sgt :) Until now I'm still staying with them ♥ Kawan yang paling gila aku pernah jumpa . Deaorang laa tu . Hadoi, pelik sikit tengah malam pun boleh menjerit lagi . haahah! Anyways, you guys means a lot to me . thanks again :')

And to you my honeys, I miss you guys :'(

To you Manje, I'm glad you meet with a nice guy :') Aku harap dia dapat jaga kau dgn sebaik mungkin . Kalau tak, nahas dia tau . hahaha! :D

And to you guys, Maaf kan segala kesilapan I dalam tahun 2011 . Buang yang keruh and ambik yang jernih :') I love you guys ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^