Falling Object

Monday

Rarely updating my blog . Sorry! Nak bukak lappy pun sekarang dah malas . Sebab broadband pun tak ada :'( *sad . Hihi! But don't worry i still active my facebook . Lagi bape hari je I nak masuk study balik, second semester . Can't wait act because I'm to bored sitting and doing nothing at home . It's just totally bored . Also, I can't wait to see my new house at Shah Alam . hihi! Study dekat sana kan? Mesti laa kena ada rumah, tak akan laa nk ulang alik dari Kuala Lumpur ke Shah Alam . Fuhhh! Penat tau . And I'm going to staying with my other friends . Yeay! Best! Memang dari dulu berangan dapat stay dengan kawan-kawan . Dulu berangan je, tapi sekarang tak ada daa :) Sementara tunggu semester 2 start, duduk laa rumah . Tidur, makan, gemok kan badan :p haha

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^