Falling Object

Saturday

Last Day of 2011

Salam readers,

Semua baik-baik ke? Sihat? Kalau yang tertanya-tanya tu why I tak update blog ni, sebab busy :) Sorry . And and sebenarnya agak malas . haha! And now I wanna share a story to you guys, about today :)

Tadi petang, around 2pm I plan keluar dengan boyfriend I :) Pergi nonton :p Dekat Wangsa Walk . Best! Keluar naik motor, sweet gitu . Smpai sana around 3.15pm something laa . Dapat parking, then terus letak helmet and masuk dekat mall tu . Ok! First of thing, I macam wooooaaahhh! Excited tau . Macam best je pergi sana . That time nak naik dekat TGV Cinema tu tak sempat nak round-round dulu . Sebab nak tengok cerita Suatu Malam Kubur Berasap, movie pukul 3.45pm . Nervermind la kan :) Sebab after dah tgk wayang, ada masa . Beli sit couple au, sebabnya harga sit biasa dgn couple sit mcm takde beza -,- Kalau ada pun rm1 sahaja . Hadoi! After dah beli tiket semua, terus ar gerak naik atas . Nak beli makanan ringan . Nak alas perut katanya :p hhaha! Dah masuk wayang tu, cerita tak start lagi padahal tapi I dah ngap hotdog tu . Punya laa lapar . Almaklumlah, dari malam semalam tak makan . hhaha! Syabil pun perasan kita lapar, kan awak? :D Sampai nak beli kan untuk kita lagi . Amboi! Sweet! :D hehe . Thanks baby . But dia tak beli pun, sebab kita tak bagi . Sebabnya, dah plan nak makan Pizza Hut after dah habis tengok movie :) After that, jalan punya jalan . Teringat nak survey kan blackberry for Nadia Ali ni . Syabil pun g survey kan . Tanya-tanya harga, last-last decide nak beli . Untung laaa Cik Nadia Ali kita nih, hari akhir 2011 dapat handphone baru . Kalau macam tu aku pun nak -,- Takpe, tunggu Samsung aku keluar la :p Tak dapat Samsung, Iphone 4s pun boleh :D hahaha! Can't wait! amboi, tamak gituu . Gurau je . Itu semua angan-angan . Tapi takpe, I've got plenty of time okay :) Banyak lagi masa nak kumpul duit, nak beli apa ke ape tu :)

Then after that, pegi laa Pizza Hut dekat sebelah Wangsa Walk tu, alaa . dekat jee :) Kiteorang order Pizza, macam biasa ar dua set . and also apa Pasta ? Haaa, tu Syabil makan :) I nak Pizza je . Yang tak senonohnyaa, I order lagi mushroom lagi satu :p haha! Even waiter kat situ dah pandang pelik, why Syabil tolak pinggan yang diisi sup tu ke arah I *malu kejap* .Bak kata Syabil, "kesah?" . tu dia kata :p Sampai kat I lagi laa I tak kesah tau :D haha! After that, mula laa kerja gila kiteorang . Merayap kejap pergi Kepong . Syabil tunjuk office dia . Dimana dia bekerja untuk mencari rezeki yang halal :') I'm proud of you baby . hiihii! Agak jauh laa tempat kerja dia dari rumah . Lagi-lagi naik motor pulak tadi . Fuhh! Mana sakit seluruh badan I ni, tapi takpe . Nak keluar dengan dia punya pasal . Takde hal laa, anything for him ;) Lagi pun I yang ajak dia, kesian laa dekat dia sebab nak kena bawak motor lagi . Hadoii . Sorry for everything baby :( Kesian dekat dia, sebab kena tahan dengan perangai teruk I ni . Hrrmmm

Continue with my story, after dah tunjuk office dia, kiteorang pun nak balik daa . Dia hantar I balik rumah dulu dekat Cheras, than baru dia balik Bukit Indah . Thanks to you my sayang, sebab buat I happy hari ni :') Seriously, I happy sgt-sgt sebab dapat jumpa you and dapat keluar dengan you ;) Spent time on last day of 2011 pulak :D Anyway, thanks again baby :) I love you Syabil Firdauz Zulkifly .

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^