Falling Object

Saturday

Happy Our 10months Anniversary ♥

Happy Our 10 months Anniversary Syabil ! Oh I love you so much sayang :') Thanks sebab bertahan dengan I until now . Woaaahhh! You guy yang paling lama dengan I tau? Pewwwiitt! hihih! Tak nak other guy daaa lepas ni . Nak pandang you je :p I nak you jadi lelaki terakhir yang pernah hadir dalam hidup I, yang sayang kan I, yang terima I seadanya, yang sanggup buat apa sahaja untuk I :') OMG!! Sweetnyaa :D haha! And and thanks lewww sebab bagi I jam tu . Lawa tau :) Pink colour pulak . But kelakar je bila I pikir sebab you bagi I jam :D Yeah! I know . I ni selalu lambat . Kan kan? Tu sebab you hadiah kan jam dekat I :p Hahaaha! Okay kiding . But no worries, lepas ni I akan pakai je jam tu . Tak kesah daaa pasal hujan . Bukan macam beg I .Wooahh! Itu kena kesah :p Right? But anyway thanks sangat bie, sebab you hadir dalam hidup I . And you know what? You are the first guy yang kenal family I semua :) My parents kenal you ;) hihih! Sweet! :) Baby, I doa kan supaya kita kekal tau? Insyallah . Amin .

To those who read my blog . Please pray for us too :') Thanks .

HAPPY 10 MONTHS ANNIVERSARY SYABIL FIRDAUZ ZULKIFLY :D I LOVE YOU SO MUCH SAYANG!

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^