Falling Object

Thursday

Happy Our 9months Anniversary :')

Assalamualaikum,

Disini Eyka nak cakap yang Eyka rasa bersyukur sangat . Sebab sampai sekarang Eyka still bersama dengan orang yang Eyka sayang, iaitu Syabil Firdauz Zulkifly : ) Alhamdulillah jugak, dah masuk 9bulan dengan dia :') Excited tau :p Dia lah yang the BEST pernah Eyka dapat . Kalau boleh taknak lah orang lain daa lepas nih, nak dia je . Boleh tak? hihih . Dalam masa kiteorang nak masuk 9bulan laa, kiteorang banyak dilanda masalah, dugaan itu semua . Tapi bersyukur jugak, dia selalu bersabar dengan perangai Eyka : ) Dia selalu ada semasa Eyka perlu kan dia . Dia paling baik yang pernah Eyka dapat : ) So kepada Ex Syabil, thanks sebab kau lepas kan dia . Tersangat lah rugi kau buang benda yang berharga dalam hidup kau tau? So now that thing dah jadi hak milik aku, don't worry aku akan jaga dia elok-elok : )

To my baby, I love you so much : ) You pun tau kan sayang I dekat you macam mana? I tak nak pun kehilangan you sayang . Please sayang I sorang je ok? No other girls :( But if you dah tak sayang I pun, just tell me . Ok? Sementara you dengan I nih, please bertahan dengan I . Maaf kan semua kesalahan I sayang :( I tau I banyak buat salah but please jangan berubah hati :'( Kalau boleh I nak you jadi hak milik I tau? :D (Y) Insyallah, jodoh semua ditentu kan oleh allah . Kita hanya mampu berdoa dan berusaha sayang : ) Miss you sayang :* I love you ;)

By the way, HAPPY ANNIVERSARY yang KE-9 bulan CINTA♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^