Falling Object

Wednesday

Firstly, I'm sorry if i hurt your feeling . I tak pandai nak jaga hati orang lain . Kadang-kadang I terpikir balik apa yang selama ni kite gaduh kan . Kebanyakannya, kite gaduh about my attitude . Like you said to me, I tak pernah berubah dari dulu . Taktau lah I nak cakap macam mana kan, kadang-kadang I terasa jugak apa yang you pernah cakap dekat I . Tapi kadang-kadang tu betul jugak apa yang you cakap . Hmm, entah laa . I don't know . I taktau kenapa jadi macam ni . Pernah jugak you cakap dekat I, ' sampai bila nak jadi macam ni? ' Jawapan I still sama :( I'll try to change . But you tak pernah nampak apa yang I cuba buat . Teringat sampai sekarang, you pernah cakap ' dari dulu you cakap ayat yang sama, tapi tak ada perubahan pun . ' Sedih jugak lah sebab i dah cuba untuk berubah . Untuk YOU but tak ada hasil nya . I sampai dah give up . Bila pikir kan I sayang you, nak lama dengan you I try jugak untuk berubah . Macam kata you, tak ada perubahan . Maybe semua ni punca dari I . hmmm, I mengaku memang semua yang jadi punca dari I . Semua salah I . I mintak maaf sangat-sangat :( Maybe I'm not good enough for you . We should take time I think? Sebab I rasa, bila kita macam ni kita jadi lagi jauh :'( Sorry sangat . Maaf kan I . But if you dah tak sayang I, please let me know . Jangan diam kan diri . Take care♥

onlygodknowshowmuchiloveyou

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^