Falling Object

Friday

Happy Birthday To Me :)


Salam readers,

Today is my birthday :') Wah! Tak disangka lah, my age now is 18 years old :) Dah besar daa saya nih . Pewwwiiitt! :D Sorry lah, now baru ada masa nak update blog ni . Being a little bit busy today :) Rasa excited sangat because today is my birthday right? hahah! Tepat jam 12 tengah malam tadi, dah ade orang wish selamat hari jadi dekat saya . Wah! Terharunyaaaa . My boyfriend ada wish jugak tau, siap kirim hadiah dekat kawan I, si Manje tu suruh bagi dekat I tau :) That time, I balik lambat then my boyfriend decide nak pas barang dekat kawan I, and I kena ambik malam tu jugak . Then I pun dengar je laa cakap dia, pegi ambik malam tu bila I dah smpai rumah an .My boyfriend pesan, bukak present tu bila dah pukul 12am, 14okt . I pun macam ok je laa kan . Rasa teruja gila nak tau, apa bende laa dalam tu . Beg plastik kemain besar lagi tu . Haha! And then, dah sampai masa nya untuk aku open that present :) Bukak slowly, rasa nervous jugak au . Lepas tu dah bukak wrapping tu tkjut gak apesal lah nampak cover bag macam aku kenal . Tarik sikit cover bag tu, tgk isi dalam, that time jugak I'm crying . Sebab bag tu laa yang aku nak :') Akhirnyaa, dapat jugak handbag tu :') Terharu dooo, serius cakap . Siapa yang bagi? Mesti lah my boyfriend yang bagi . Gosh! Serius aku terharu weh . Sampai menangis semua . hahah! Tak boleh tahan je . And then I kan dapat call free, terus ar call dia . Lepas tu, I cakap pasal handbag yang dia beli kan tu, dia cakap, ' Anything for you . I nak buat you happy . ' Wah! Ayat dia, buat I rasa terharu sangat tau . Melting gitu :p hihih . After that memang I cakap thanks je laa dekat dia an . Tapi rasa serba salah jugak sebab that thing mahal :( hmppph, after that apa lagi laa kan, nama pun dapat call free . I otp jelah dengan my boyfriend tu :D Dah penat otp, time tidur . ZZzzzzzz :D

Lepas tu pagi around pukul 9.30 I think, I bangun . Otp lagi dengan my boyfriend . Plan I sebenanya nak hangout dengan dia . Tapi dia kerja lah . But no worries, kite teman dia lunch tau :D Kite sanggup kelang kabut siap semata-mata nak suruh ayah hantar pergi KLCC :') Terharu tak? haha! Kay, kiding je . Errrr, I sampai sana pun around pukul 1.45 macam tu jugak . Tunggu dia kejap je :) Pandai dia buat kite senyum tau . Tercari-cari jugak dia . Tengok-tengok dah ada dekat sebelah :') Handsome nyaa dia pakai kemeja, slack and kasut hitam dia tuu . Pewwwiit! Tergoda nih :D haha! But before g makan semua, I teman dia pergi RHB Bank dulu, dia setel bende :) After dah selesai semua, kiteorang g makan :) Lepas dah makan semua dia drop I dekat Pavilion . I tunggu my second sis sampai . Time tengah tunggu dia tu, I merayap ar kacau kawan I si Manje tu tengah kerja :p hahah! Kemain jahat lagi :D Then tunggu punya tunggu sampai pun my second sis . Lambat! Grrrr . Round2 jap tengok kasut . Almaklumlah, I ni gila kasut . hahah! Then, lepas dah merayap semua tu its time to go back home . Kejar masa nak pegi IJN . Nak pergi ambik adik kecik I lagi dekat rumah babysitter . Smapi rumah before 7pm, dalam masa tu siap2 lah kan . Keluar rumah pukul 7.20pm . Kiteorang nak g IJN, naik Lrt turun Titiwangsa then naik cab turun dekat IJN . Tak sempat nak ziarah atuk . Sebab kiteorang sampai sana pun pukul 8.15pm . Then, borak kejap dengan maksu semua . After selesai borak semua tu, kiteorang pun mula bergerak nak pergi ke Pizza Hut Wangsa Maju :) Dalam kereta kena marah dengan ayah -,- sebab tak tanya awal-awal dekat my boyfriend mana jalan nak pegi Pizza tu . Then, call my b kejap . Last bagi ayah yang dengar explanation syabil macam mana nak pergi Pizza tu :) Dah jumpa pizza, rasa nervous pulak . Tibe-tibe je . Haih! Turun dari keretaa, nampak makngah pulak . hahha! Makngah pun makan dekat sana :) Then plan nak ajak makngah makan sekali, tapi meja tak ada sda -,- Penuh, grrrr! Time nak start makan tu an, tibe2 je dengar lagu happy birthday . Ingat kan untuk I tadi, rupa-rupa nyaa ade budak kecik tu punya birthday . hahaha! Birthday nak sama dengan kite, weeekk :p haha! Lepas tu makanan pun sampai :) Makan punya kenyang, ayah semua kenyang . Duduk borak lah pulak, snap picture semua :) Then dengar lagi lagu happy birthday . This time memang I tak perasan pun sebenanya its for me :' ) Terharu kot? Mule-mule pekerja Pizza ar nyanyi lagu happy birthday semua, then buat round dekat meja-meja . I punya laa membebel, cakap dekat ayah ' Yah, ni tak boleh jadi ni . Ayah kena jugak buat untuk akak nnt . Ramai sangat sama birthday dengan akak . ' I tengah khusyuk borak dengan ayah tengok-tengok cupcake letak dekat meja kiteorang and pekerja Pizza tu nyanyi kan lagu birthday untuk I :') Huaaaa! Almost cry, tapi tu lah . heheh! Ibu and my second sis cakap, muke I ni habis merah je sebab malu . Tak boleh tahan je . Mana taknyee, hehe! Semua orang tengok I je an :p Sumpah terdiam oh I . Cup cake tu comel sangat . Rasa sayang nak makan pun ada tau . Rasa nak letak frame je dooo . Nak buat hiasan semua tu :p hihih . Then, terserempak pulak dengan kak Jannah . Untung laa woii, makan dekat tempat yang sama :D haha! then, I tak habis-habis nak snap pict dengan my boyfriend and my cute cup cake tau :') So, after dah habis makan tu, I pun beransur lah nak gerak balik ke Shah Alam :)

To my family :
Thanks sebab buat akak happy time bfday akak :') Thanks wish bfday akak semua . I really love you so much! Muah muah! :*

To you sayang :
Thanks sebab bersusah payah cari that thing untuk I and buat surprise untuk I semua :') Belanje my family makan . Okay? Sumpah I terharu, sampai tak terkata kot? I tau, I nih SEGALA NYA UNTUK YOU :D Syabil, I really love you . Please don't leave me :( I terlalu sayang kan you sampai I sanggup buat apa saje untuk you . Miss you and by the way, thanks again for everything :') ♥ Me love you like fucking crazy! Muuuaah! :*


#Terima kasih sayang, sebab hadiah kan bby cup cake yang comel ni :') Sedap tau! ♥ thanks again, I LOVE YOU! MISS YOU! ;) ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^