Falling Object

Friday

Being BAD to me :'(

Salam readers,

Lama kan I hilang? haha! Actually, bukan hilang just busy sikit dengan study . Almaklumlah, final exam nak dekat dah . Assignment pun boleh tahan banyak nyaa . Nak buat macam mana kan? Lumrah hidup sebagai seorang student kan :)

Okay, berbalik pada apa yang I tulis title dekat atas tu . Being BAD to me :'( Actually ayat tu tak habis au . Sebenanya I nak cakap October was being BAD to me :'( sebab firstly, banyak dah dugaan datang menimpa I sejak I sambung belajar ni :( I'm just hoping if October can be nice to me but itu hanya laa angan-angan . But, I tak boleh mengalah macam itu saja . Kena kuat menghadapi ujian Allah s.w.t . I kena bertahan selagi boleh, biasa laa tu kan . Manusia tidak akan lari daripada menghadapi ujian Allah . Takpe, semua yang berlaku ada sebabnya . Right? Selagi boleh bertahan, kena laa bertahan . Tak boleh jadi manusia yang lemah.
Dalam beberapa bulan ni, I banyak buat salah dekat seseorang yang I paling sayang . Manusia tak pernah lari dari kesilapan kan? Nak buat macam mana, salah satu sebab jugak sebab I ni seorang yang BODOH and suka buat orang marah, tak pandai jaga hati orang lain . Bukan fully nak dikatakan EGO, but I've try . Just it's not working, I don't know why :( I don't even know when can I change into a person that you want . Entah laa, banyak daa benda yang jadi . Terlalu banyak :'( I hanya mampu untuk mengata kan, I'M SO SORRY . Maaf kan I untuk apa yang I dah buat . Maybe I bukan yang terbaik dari semua . I'm just a stupid person :') I tak reti nak bahagia kan pasangan I sendiri :( I mintak maaf .
Bila nak dicakap kan perasaan jealous tu . Mesti ada kan? Mesti ada dekat semua pasangan . Standard lah , even I pun jealous if my boyfriend contact with other girl . I know that . Cakap pasal jealous jugak, yang I'm jealous with you there yang ada boyfriend or girlfriend . Korang sweet sangat . Kadang-kadang jealous bila tengok pasangan ni hangout sama-sama . Lepak sama-sama, anything yang deaorg buat semua bersama :') Wah! Jealous yang teramat lah dikatakan . Hahah! But, tak semua boleh macam tu right? Ada some couple pulak, cara deaorg nak happykan partner deaorg kena gaduh . I mean, some couple tu suke bergaduh baru bahagia . If tak gaduh tak sah dalam hidup deaorg . ahahah! Itu sangat pelik :p Bukan apa, sebab orang kata if gaduh selalu boleh jadi makin jauh . Entah laa, itu orang kata . Taktau laa betul ke tak . But I think betul laa tu . Takpelah, you guys yang ada bf or gf kan jaga laa si dia elok-elok . Bertahan selagi boleh . If you guys dah tak sayang dekat partner korang pun kan, bagi tau laa . Jangan diam kan diri . Sebab, if korang bagi tau kan takdelah hati si dia sakit sangat . Tak salah untuk berterus terang . Jujur lagi bagus :')

That's all for today . Byee guys, take care .

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^