Falling Object

Thursday

Another 2 days to 17September

Salam readers,

Hey there:) Before I start with my story I want to ask for apology because now days I'm rarely update my blog . I'm busy with my classes, assignments and others. Okay, back to my tittle up there . Now speak in the language :p because I'm not as good as you are out there to speak English .

Yeay! Lagi dua hari nak masuk 7months kan Syabil? :D Rasa teruja tak? Excited kan? Maigod! I don't know what to say laa b . Macam tak percaya kite dah nak masuk 7bulan . Memang jujur I cakap, after I break up with my ex, I couple dengan orang mesti tak tahan lama . Maybe sebab perangai I teruk kot . Kan? But I bersyukur gila sebab with you hubungan kite lama . You are perfect guy for me sayang :') Serius cakap . Even ade yang suka i ke an, I tak layan semua tu b . Cukup ada you seorang . Enough is enough . I tak nak kehilangan you :'( Please? Even haritu kite nyaris, errrrr ***** :'( Sumpah I tak nak jadi macam tu . Tak boleh nak bayang kan apa jadi after kite ***** . Kalau I errr, it's took a lot time to forget about you sayang . But I tak mengharap benda macam tu jadi . Tak hingin pun! Sebab I sayang you . You pun tau kan banyak mana I sayang you . Tak terkira kan? And I know too how much you love me bie :') Sudah jelas and terbukti okay you sayang I :) Yeah, I know I'm being a little bit jealous when know that got a lot of girl out there add you dekat Facebook . Nevermind, lumrah kehidupan . Sabar je laa :) Same goes to you right bby? Masing-masing ade perasaan cemburu . Kalau tanya other couple pun mesti deaorang jawab benda yang sama macam kite jawab :p Kan sayang? Anyway, I nak cakap jugak yang I happy dengan you . Happy sampai tak terkata :') Alhamdulillah, sekarang ni kita jarang gaduh kan b? Takpa, bertahan selagi boleh sayang . Dugaan Allah boleh bagi bila-bila masa je . Kite kena bersabar dalam menghadapi ujian nyaa :) Eh, kejap . . Errr, are you happy with me Syabil? I want a true answer from you . Nanti jawab tau after you dah baca entry I kali ni :) I update status sebab teringat yang you kalau bosan mesti bukak blog I nak baca and nanti mesti you cerita balik macam mana first time kita jumpa :') Bila teringat semua tu kan, I rasa macam kelakar sangat . And teringat yang you pernah ajak I meet sebab nak kenal kan I dekat kawan you . Hheheh :D Comel sangat cara kita kenal kan b? :') I akan ingat our memories sayang . Tak akan pernah sekali pun I lupakan macam mana you buat I happy ^_^ . You beli kan teddy bear besar untuk I, cincin, treat me itu and ini . Hahaha :D And our 1month anniversary, you buat I terharu dekat Secret Recipes ♥ Thanks a lot darling . Cukup ada you seorang yang boleh jaga I, buat I happy :) Please trust me sayang, I setia dengan you . Maaf kan I if I ade banyak cari pasal dengan you :( Biasa laa tu, manusia kan? Tak pernah lari dari kesilapan . I tak seperfect mana . Tau? Please terima I seadanya . Kalau you ade yang tak puas hati ke dengan I bagi la tahu . Just don't keep it in your heart . Berterus terang je, tau tau? Saya nak bagi tau yang errrrr . . . .

♥ SAYA CINTA KAN AWAK SYABIL FIRDAUZ ZULKIFLY ♥

Okay, saya tahu saya OVER . Sorry . hihihi :p Kiding je . I LOVE YOU sayang . Kinda miss you so much right now . That's all for today :) Bye guys .

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^