Falling Object

Wednesday

Syabil, thank you ♥

Salam readers,

Guys, wanna know something? I dapat phone baru . Yeay!! :D Happy sampai tak terkata laa bro . Siapa bagi cube teka? ^_^ Mesti laa my boyfriend yang bagi ♥ Siapa boyfriend I? Mesti laa SYABIL FIRDAUZ ZULKIFLY ♥ Act kan, tadi I busy nak transfer picture dari phone ke laptop . Then kluar pulak ringtone lagu rain over me . Then I pickup the phone, rupa-rupanya buah hati pengarang jantung aku yang call . hahah! Bukan la apa, sebab Syabil said dia jalan-jalan kejap dekat area rumah dia then dia atas motor, nanti dia call balik . Mana I nak tau dia dah tercegat dekat bawah Mais ni an . Call je tanya I macam gini, ' Rindu I tak? ' hahah! After this I kena hafal dialog ni sebab boleh agak dia mesti datang :) Dia selalu buat I terharu :') Dia suka sangat buat suprise . So sweet! Act tak dapat nak agak pun dia datang nak bagi 'thing' dekat I . Dah laa cover 'thing' tu colour pink :) Maigod! Pink tu lawa kot? Pink lembut . WoootWoott! Cantik ♥ Sumpah cakap Syabil ni sweet sangat . Buat I cair je do :p Kenapa laa dia sweet sangat kan? haha! #tanya soalan yang merepek :p Banyak daa bende dia buat nak happy kan I . Syabil, thanx sangat :') I sayang you . Tak terkira ar banyak mana I sayang you . Please jangan tinggal kan I? :( But errr, thanx jugak sebab bersusah payah bagi 'thing' dekat I . Act, I segan nak terima sebab that 'thing' tu mahal sangat :( Sayang nak guna . Boleh tak I nak simpan je dalam kotak tu? ;) haha! Insyallah I ingat pesan you, I jage 'thing' tu elok-elok . I jage macam I jage you :D Eh eh, jage you lain . haha! Btw thanx again .

♥ Me LOVE you sayang ♥

Here some picture that you can see :) Baru snap tadi .




*yeay! sama phone dengan buah hati kite ;)
*bukan nak show off . terima kasih sebab baca :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^