Falling Object

Monday

Selamat Hari Jadi :)

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to mom and dad :) happy birthday to you :D Selamat hari jadi kepada ibu bapa saya :) Yeah! Sweet tak deaorang? Birthday sama, tapi umur tak sama laa . haha :D Now im sitting here at my bed nak update entry kali ni ;) But kite bukan dekat rumah, so sad :( Tak dapat nak bagi ayah ibu present :( #Sorry ayah, sorry ibu . Lain kali kakak belanja ayah dan ibu ea? hehehe . Me miss you a lot guys :'( Btw, kakak doa kan ayah dan ibu panjang umur . Orang yang paling kakak sayang ayah dah juga ibu . Insyallah kakak jadi anak yang baik macam ayah and ibu nak :') Doa kan kakak ea? Kakak akan study hard . Nak buat ayah and ibu bangga dengan kakak ^_^ Kakak akan selalu mendoa kan kebahagiaan keluarga kita . Amin~ :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^