Falling Object

Saturday

REGRET!

Salam readers,

Hye :) Today, now jam dah pukul 1.30 am . Still tak boleh tidur :( Baru balik dari Mcd lepak dengan my boyfriend . Dengan kawan dia sekali, Daniel :) Lepak tak lama . hm, okay balik kepada topik title diatas tu ' REGRET! ' . Sebab, yea I admit my fault sebab degil, tak dengar cakap . But that pendrive errr, tak boleh nak buat pape dah :'( Kena format balik . Takde jalan lain . Hati I rasa macam sedih sangat sebab tak boleh nak buat pape dah dgn pendrive tu :( Banyak kenangan dalam pendrive tu . Dengan family , kawan I semua . Entah laa, sorry to you Syabil . I ada marah you, serius I taktau nak pikir apa . Act, I tak nak balik rumah pun sebab memang tak nak tidur . Rasa macam kusut sangat bila ingat pasal pendrive I ne . #menyumpah2 makmal komputer Unisel . sorry to say la kan . Fact!! Hm, entah now I tak rasa nak tidur . Serius sedih . Dah laa I rindu you, gaduh pulak . Macam sia-sia je kite jumpa kan? You pun macam dah fedup dengan I . Asyik gaduh, gaduh bende yang entah pape . Shit!! I taktau ar apa nak jadi dengan kite . TAK GADUH TAK SAH ;[ ! Right? Yes, I admit salah I . I mintak maaf . Mintak maaf sgt . Tak kesah laa you maaf kan I ke tak, hak you . Btw thanx sangat sebab datang jumpa I . Datang dari Ampang ke Shah Alam semata-mata :') Sumpah terharu . You selalu datang nak bagi suprise . Thanx sangat . But sorry tadi mood I tak stabil after check pendrive tu . I menyesal sebab buat perangai dengan you . Maaf kan i :'(

' Memang kite tak paham 1 sama lain? ', itu ayat you . Buat I tak terkata . Yes I admit, I menangis . Itu memang kelemahan I . I tau I banyak buat salah, buat perangai semua . Sorry sgt2 . And now kite dah lain . Sorry again :'( Take care Syabil Firdauz .

thats for today . bye :'(

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^