Falling Object

Tuesday

Hari kedua berpuasa :)

Salam readers,

Hye hye :) Today kan hari kedua berpuasa . Nak tau tak apa yang jadi dekat kite today? :) Meh kite cerite meh ^_^

Haa, pagi tadi bangun semua kite sempat sahur tau . But kite bangun pukul 5.30am :) Pagi tu ada housemates kite, Kak Yana masak kan nasi goreng :) Nyam nyam! haha :D Lapar kot an . Makan je laa apa yang ada . Lepas tu after dah makan semua, tunggu azan kejap . Dah selesai buat semua sambung tidur balik . hehhe . Until pukul 7am kot I tidur :) Lenaaa nyaaa :D haha . Terjage pun sebab terkejut ingat jam dah pukul 9am sebab class start pukul 10am an . Cuak gak, takut lambat masuk class :) Lepas tu dah siap semua mula laa kluar rumah, nampak bas . Bas dah tinggal kan kite -,-' Ingat nak naik cab je nasib bersabar lagi tu tunggu bas kejap . Tengok-tengok ada bas datang . hehe ^_^ Dalam bas tu ada 4 orang je au . Uncle tu bawa bas macam orang giler daa -,-' Grrr . Rasa macam naik roller coaster pun ada jugak weh :[ Lepas tu sampai Unisel awal pulak, dah laa bosan . haih! Then masuk class B.A , rasa macam happy giler sebab kite boleh buat tutorial yang Miss Zu bagi :) hehe . Lepas tu class bersurai, tunggu class yg lagi satu start, class keyboarding . Okay ar class tu . Best sikit for today laa . But yang sakit nyee, Miss Rohaiza bagi keje banyak gile . Nak kena type 35pages huruf yang berlainan . Mana penat kan -,-' Takpe, dugaan . And then ade laa I dah type 10pages, dah save semua after that I cucuk ar dekat pc an . Nak bukak folder tak boleh . Dah banyak kali I try bukak kat laptop semua tak boleh jugak bukak! Memang BODOH arr! Sakit hati doo ;[ pc dekat makmal tu memang macam HAREM!!! Ni sekarang tengah susah hati sebab until now my my folder dalam pendrive tu tak boleh open :'( Takpelaa, after this I takan ulangi kesilapan yang I dah buat :'( hmm, after that I dgn Nabila pun naik laa tangga nak cari class Proficiency English, boleh sesat pulak -,-' Tak paham betul . haih! Hmm, after that dah jumpa masuk laa class semua . Nasib today masuk class tak rasa ngntok sgt . Just penat ar asyik duduk je -,-' Lepas tu, habis class terus ar g cari kedai makan . Nasib sempat berbuka tau :) Kite buka makan nasi goreng je tadi . Dah tu selera kite an :) After that gerak balik dgn Nabila sekali . Susah betul nak dapat cab malam-malam dekat Unisel tu . heheh :)

Okay, thats for today :) Tc, boiii .

#Tengok ar gambar kat bawah tu . Tu kite snap time dalam class keyboarding . Bosan punya pasal :p


No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^