Falling Object

Thursday

6month already :')

Salam readers,

Hye guys, sorry lama sudah I tak update blog ni . Being a little bit busy lah . Dah masuk study kan, mesti busy dgn class, tutorial and all that . Sekarang ni pun I tengah curi masa nak update blog . heheh . I wanna share about my tittle up there : 6month already :')

Yes, yesterday was my anniversary with SFZ :) , 17 August 2011 :) Already 6month! Yeay! Im fucking happy ok . Seriusly like crazy now . Insyallah, kiteorang boleh lama lagi . Pray for us guys . Thanx! :D Btw, I ada buat something for him . Hehe! Tengok picture dekat bawah ni :)


Haah, itu card! Made by Sendirian Bhd :p hahah . Bersusah payah tau nak buat kad ni . Sampai kan tak tidur . Padahal esuk tu ade class :D Takpe, bekorban untuk orang yg tercinta . Tak salah kan? :) SFZ kata dia terharu tau kite bagi card ni dekat dia . Melting! hahah♥ Dalam card tu ade picture kite and dia jugak . Cantik picture tu :') Hahaha .

Okay, itu saja nak post :p Thanx for read . Kbai♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^