Falling Object

Sunday

What happen to me today -,-'

Salam readers,

*Terlebih dahulu I mohon maaf kerana entry kali ini I guna kan bahasa yang agak kasar .

Hye guys :) Actually korang nak tau tak apa yang jadi dekat aku hari ni? Meh sini baca apa yang aku tulis .

Pagi-pagi lagi aku bangun muke takdenye nak senyum, moody je . So, aku dah tau mesti hari ni aku banyak bengang dengan orang, sakit hati, rasa nak bunuh diri pun ada :) Lepas tu aku takde aktiviti nak buat . Gila bosan duduk rumah ni . And then, dapat pulak maseg dari Erma . Dalam maseg tu tulis mak kepada Zaf(bff of mine) masuk hospital . Keadaan dah tenat . Aku pun direct call Naj bagi tau semua tu . Aku terus siap-siap nak g hospital . Aku call membe aku sorang ni, dia kata mak Zaf dekat HKL . Aku pun pergi laa naik tren, monorel nak sampai ke HKL tu . Aku dalam monorel tbe2 Zaf call cakap mak dia dah meninggal dunia . Takziah kepada keluarga Zafirah . That time Zaf call aku dia menangis . Sumpah cakap, aku tak boleh tengok orang menangis even Bff aku . Nanti aku sedih . Lepas tu aku punya laa berjalan jauh nak sampai ke HKL tu, round punya round tetap tak jumpa Zaf . Penat gile round satu HKL tu . Tetap tak jumpa Zaf . Hmmmm, then tengah otp dgn Zaf, dia suruh aku cakap dengan kakak dia . Cakap punya cakap, rupa-rupa nyaa deaorang ada dekat HUKM . Aku rasa macam nak menangis je that time :'( Aku dah laa sorang-sorang . And aku call Bf aku . Dia tak angkat pun, sebab . . Nak tau sebab? Dia dalam kereta dengan mak dia . Aku baru nak mintak tolong dia . But ni yang jadi . Sumpah aku dah macam orang bodoh merayap sorang-sorang macam orang bangang semua tu . After that aku plan nak naik cab . Nak jadi apa jadi ar . Aku tau aku sampai rumah . Uncle tu boleh pulak kata dia nak turun kan aku dekat puduraya . Sebab pukul 7pm dah ada orang booking dia semua tu . And I was like SHITTTTTTT!!!!! SSSIIIIAALLLL!!! Lepas aku dah naik cab kau baru kau nak cakap . FUUUUCCCKKKEERRR!!! Memang macam BBBAAAABIIII!!! Turun je dari cab macam-macam orang aku nampak . Dengan indon berkeliaran, Bangla sana sini . Usha semacam semua dengan betina jalan tergedek-gedek , Haish! aku rasa nak bagi kaki je . Dah tau ramai orang jalan ar cepat, tak payah ar nak jalan cat walk! Bodoh punya betine! Aku dah macam apa entah jalan sorang-sorang semua . Nasib tak sesat . Dah ar jarang turun KL sekarang ni ;[ Hmmm, nasib ar jumpa Lrt Masjid Jamek dekat mana . Akhirnya sampai pun ruma . Alhamdulillah takdappe jadi dekat aku .

Takpe, aku anggap ni semua dugaan . Bende dah jadi kan? Must smile whatever happen right? Smile no need to say anything :) hmmm, but there are things that made me sad :'( Where is my friends when I need them? Where is my boyfriend when I need him? :'( Sedih gile . Takpe, dugaan kan . Lepas apa yang jadi harini, I prefer diam kan diri kalau ada apa-apa yang jadi . Latent that should I call . Right? Tak pun luah kan dekat sebuah buku . Kan bagus . Buku takde perasaan kan? So if I write anything yang I nak tulis buku takde effect pape, I? Entah . Taktau apa yang jadi lepas ni . Pendam pun okay apa :) Hmm .

So kepada Zafirah Binti Zainuddin, aku harap kau kuat . Yea aku tau kau rapat dengan mak kau . But allah lebih sayang kan dia . Kau jangan risau, kau still ada kawan-kawan kau yang sayang kan kau . Ok? :') Be strong! Study hard! I know you can do it .

Itu sahaja untuk harini . Terima kasih kerana membaca . Salam, bye :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^