Falling Object

Monday

Unisel

Salam readers,

Hye korang :) Today I nak update about I dapat masuk Unisel . Hmm, pagi tadi I dgn ayah also adik pergi Unisel . Nak buat pembayaran tu semua . Dah sampai Unisel kiteorang pun pergi laa pejabat dia semua . Hmm, ayah ambik no nak tunggu giliran . Waish! Tidak lama tunggu giliran tadi . Rasa macam nak terlelap pun ada . hehe ^_^ After that tengah tunggu tu boleh pulak temenung . Bukan temenung ingat dekat sape-sape but tengah fikir nak tak nak sambung study ni . Rasa macam tak bersedia lagi pun ada . Act I tak nak susah kan family I . Berterus terang laa ni kan, family I bukan dari keluarga yang berada, banyak duit semua tu . Family I hanya laa orang yg sederhana sahaja . Kenyataan okay . Tetibe je dduk terfikir kejap . But ayah dah bayar pendaftaran tu kira my name dah key in jadi student Unisel, rasa macam membazir pulak kan? Sumpah rasa macam tak nak study dulu . Kalau boleh I nak kerja, kumpul duit dulu baru fikir nak study . Sebab nak study kalau boleh nak guna duit sendiri . Tak nak susah kan yayah and ibu :'( Okay tak plan I? Waish! Sumpah tadi time errr, I think nama that guy Encik Hafiz kot . Haa, time Encik Hafiz cakap ' Ahad ni memang pelajar terus masuk hostel, kena bawak barang-barang semua dah laa kan . And parents kena tinggalkan pelajar laa . Tak boleh nak bawak balik dalam minggu ni ' , I macam dah nak nangis . Still boleh control . But I terdiam kejap laa . Sebab tak sangka hari ahad ni, 10 Julai 2011 I kena dduk hostel, jauh dari family . Huaaaaa :'( Im crying right now . Damn!! Lepas tu dah setel semua, kiteorang pun gerak laa nak balik ruma . But bfore that yayah bawak g makan . Hmmm, time makan pun I macam takde selera sangat . Sebab asyik terfikir ahad ni I dah tak dduk dengan family :( Facebooking pun nanti dah jarang :( Sorry guys . To my friends dekat FB sorry sebab after this I jarang online da :/ Tak dapat nak sweet-sweet dengan Baby I, Syabil . Mana tak nye, kiteorang selalu kalau online mesti sama-sama . You know what I mean right ? Kalau dia online, I pun akan online :( After this nak online pun susah . Tunggu balik rumah baru I online . Okay guys ? :') Surely Im gonna miss you guys, especially Family, Baby I and also my BFF :') Nasib laa, si Shakilla ada dekat dengan I tau . Dia pun masuk Unisel . Just kiteorang lain course . I dapat Admin, dia Mascom :) Hmm . Btw kan, Im still sad sebab ahad ni nak pergi daa . Nasib laa I study pun dekat Shah Alam je , tak dapat nak bayang kan kalau I dapat tempat yang jauh . Waish! Jauh dari family? NO WAY GUYS!! I tak nak and sanggup tak belajar sebab tak nak jauh dengan family :( I tak kuat :'( Lepas ni, tak ada orang nak bising-bising daa dekat I sebab malas nak bangun, malas buat kerja, then lepas ni takde daa nak bergaduh manje dengan adik-adik I :'( Gila sedih . Dah bape helai tisu daa I guna sebab nak lap air mata yang tak reti nak berhenti mengalir :'( Kawan I yang Farid tu ada cakap, yang dekat situ senang nak dapat kemudahan awam . Soo, its should be okay for me . Takdela susah sangat kan ? :) Btw guys, please pray for me okay ? Doa kan I kuat untuk hari ahad ni sebab dah tak dduk dengan family . Jangan bantai I menangis time family I hantar tu dah laa kan :'(

* Syafiqah, you can do it! GOODLUCK!

thanx for read :) Kbai .

2 comments:

  1. Alhmdlh dpt kampus Shah Alam, bdr beso lg. Kalau dapat Batang Berjuntai tadi, lagi terperuk huahahahahaha...

    Nway, tahniah ye? Buktikn pd ibu n ayah yg pengorbanan mereka selama ini xsia-sia. Jadi contoh yang terbaik utk adik2. Jgn riso, induksi 1mggu je. Lps tu, tiap2 mggu nk blk pn xpe ;)

    Gdluck!! ;)

    ReplyDelete
  2. Haah, alhamdulillah la dpt dekat Shah Alam :) hehe . Terima kasih Kak Ada ^_^ Insyallah, pika akan buat yang terbaik . Heheh . Okay, but tu laa kan . Pika risau je, kesian dekat ayah ibu nak cari duit lagi . Rasa macam tak nak study sekarang pun ada :'(

    ReplyDelete

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^