Falling Object

Saturday

Take care :)

Salam readers,

Hye, kite nak kasi tau yang today last kite online . Besuk nak masuk study daa . Kite study dekat Unisel, Shah Alam . Alhamdulillah laa kite dapat dekat Shah Alam . Takde laa jauh sangat kan . Barang-barang semua kite tak habis pack lagi . Esuk hari Ahad, 10 Julai 2011, around pukul 9 tu kite dah nak kena ada dekat Unisel . Hari pendaftaran for Fakulti Perniagaan :) Sekarang ni I rasa macam excited+sedih+tak sabar+happy semua ada laa :D Tak sangka akhir nyaa I dapat jugak sambung belajar . The fees quite expensive :( Tapi ayah dah setel kan semua :) Hmm . Taktau nak cakap apa dah . Ketandusan idea sudah bahh :p

Haaa, dari petang tadi smpai laa ke malam I baru jaa habis packing :p Matching tak? hahha :D Orang terer macam I ni je packing barang berjam-jam . Tapi taktau laa you all macam mana kan . Hahah :D Penat kot gosok baju kurung semua, cari jeans nak angkut sekali bawak g sana . Waish! Tidak sakit pinggang saya -,-' Lotih satu badan eden :( Kesian tak? Padahal mengemas je an . Hmm . Sempat jugak online, almaklumlaa nak update blog bfore gerak pergi Unisel :) Kite tak bawak lappy, takut hilang . Chill dulu, biar kenal tempat and roomates :) Hm, kawan kite yang Farid tu cakap Maiz sekarang best sebab ada TV, mesin basuh semua . heheh! Takde laa susah sgt nak basuh bahu-baju but ibu dah pesan kena berdikari soo I takan nk sgt guna itu mesin basuh . Dont worry ibu♥ Hm, tadi lunch pulak kite dapat makan faveret kite tau . Sambal udang :) Peerrrrgggghhh!!! Sedapp doo . Pedas sikit . Tapi saya suka♥ And and kite nak bagi tau yang kite dah start rindu kan semua orang dalam rumah ni, bantal kite, BF kite and semua laa even tak masuk study lagi :'(

From Me to FAMILY :

Im gonna mish you guys . Kakak admit kakak agak lemah dalam study, but kakak janji tak akan kecewe kan ayah dan ibu :') Kakak sayang kan family kakak . Pray for me ok ? Kakak janji jugak kakak akan buat yang terbaik, and buat ayah ibu bangga dengan akak . Ayah, thanx sebab susah payah cari kan extra money, siap kan borang2 tu semua . Kakak sedih sebab susah kan ayah :( Maaf kan kakak :( Lepas ni kakak dah masuk study, jarang laa dapat tengok muka ayah yang handsome tu . Eceh! hehe ^_^ Kakak janji kakak study betul-betul . You're the best dad ever!♥ Ibu, maaf kan kakak sebab kakak selalu tak dengar cakap ibu . Ibu pun tau dahh kakak ni degil :( Tapi ibu selalu ada di sisi kakak bila kakak nak bercerita or luahkan something yang tak kena . You're the best mom ever!♥ Kakak akan berdikari, jangan risau . Baju tu semua macam kakak cakap, balik je dari class cuci baju, tak boleh nak tidur sangat . Banyak kan ulangkaji, then kena focus dalam class . Ayah jugak cakap, disiplin tu penting . Ayah, kakak akan lebih berdisiplin lepas ni . Sebab kakak kan dduk dekat hostel . Nak tak nak kena laa berdikari . Tak boleh nak harap kan orang lain . Right? Adik, kau kena dengar cakap ibu and ayah . Jangan nak marah ina je . Sebab lepas ni aku tak dduk dekat rumah . Aku tak boleh nak backup ina kalau kau marah dia . But awas ea, kalau kau buat dia nangis :p heheh . Kau tengok-tengok kan laa ina . Jangan melawan cakap ayah ibu . Tau? Kalau ina nak main game Barbie, kau bagi je laa . Kau online guna lappy, bagi ina guna pc . And kau jugak jangan nak Facebooking je dooo -,-' Kau tak ingat apa cikgu cakap? Akedemik kau menurun . Haiyaaa, please laa adik . Banyak kan bertanya semua tu . And and aku tau nanti kau rindu aku♥ hahah :D . Takpe, kalau rindu aku nanti maseg laa aku tau? Then nanti suruh laa ibu 3G aku . Phone aku kan ade 3G :) Pewwwwiiitttt! heheh . Nanti aku snap picture banyak-banyak, bagi kau tengok . After that aku balik rumah memang aku terus upload pict laa kan ^_^

From Me to My Beloved :

Esuk I nak masuk study daa you , nasib dekat Shah Alam je . But lepas ni mesti kite jarang jumpa :( Tapi I nak you tau yang I sayang you sorang je . Please jangan curang dengan I tau? You jangan risau sebab I dekat sana nak study bukannya nak mengatal . Tak berminat langsung . Cukup laa ada you je . Ramai-ramai buat apa? Semakan kepala otak je . Bek pikir you sorang :) hehe . Gatai nyaa I ni . Okay, itu ayat you . Pinjam kejap . hahah :D And I nak pesan you jangan laa tak contact I b . Kalau boleh I nak you text I . Tak call pun takpe but asal kan mesti ada maseg I . I tak boleh laa kalau you tak maseg I ke apa . Nanti I risau . Jangan lupa kan I ea? I sayang you Syabil♥ And and ingat tak apa yang you plan? I mean semalam, time pukul 12 lebih midnight tu you ada cakap plan you kalau I ambik degree or I tak ambik degree . Bagi I kerja for 1 year only tuu . hahah :D So sweet ^_^ Macam tak percaya you nak lama dengan I . I akan ingat janji you dekat I sayang . Takpe, if kite nak lepak you boleh pickup I dekat sana kan kan? Hahah . Ingat jugak yang I nak tengok wayang . Banyak cerita best dah kluar . Isss matching je I ni, dah nak masuk study pun I pikir nak tengok wayang lagi . Takpe, nak pikir buku je pun tak boleh jugak . hehe ^_^ Apelagi ea? Errr bie, cincin I pakai tau . I bawak pergi Unisel :) hehhe . And then nak pesan you jangan nak mengatal dengan orang lain . Jeles je hari0hari ada girl add you -,-' Tapi takpe, lumrah kan . Same goes to me . You pun mesti jeles jugak if guy add I . Eceh! Jangan nak berselindung :p I kenal you ok :) And please take care tau ? Kalau tak keberatan, jage adik-adik I jugak :) Kalau second sis I online you tegur-tegur laa dia . Tanya semua ok ke tak, ina macam mana . Okay? Thanx a lot . I owe you dude :D

From Me to Friends :

Even kite semua dah masuk study, jangan la lupa about persahabatan kite yang dah lama terjalin tu tau? Aku tak nak ar kite lost contact . Yes I know kite dah susah nak jumpa but please jangan lupa pasal our friendship . Aku doa kan korang berjaya ok? Insyallah, kite sama-sama boleh berjaya . Amin :)

Me LOVE YOU ALLs♥


My Dad and My Mom :)



With My second sister :)



With My third sister :)


With My Honey♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^