Falling Object

Saturday

Sukan Sekolah Menengah CPR 2011 and Hangout with my friends

Salam readers,

Today kite nak cerita laa kan yang kite pergi sukan sekolah lama kite :) Sukan tu buat dekat Stadium Bola Sepak Cheras ^_^ Yeay!! Best dapat pergi sana . Tujuan utama kite nak g sukan tu sebab nak jumpa kawan lama, jumpa cikgu-cikgu and also tengok cheerleading :D First datang after naik tangga tu tibe-tibe dengar ada orang panggil nama ' Eyka!' and i was like macam terkejut jugak kan . Kite pun apa lagi terus laa jerit nama ' Enna!' Terus peluk dia :) Rindu kot dekat kawan lama . Even rumah dekat pun nak jumpa pun susah -,-' Lepas tu nampak pulak Atiq . Lagi rindu . Peluk jugak, heheh . Almaklumlah, Atiq kan dah tak sekolah CPR . Then macam tak jumpa laa dia lagi-lagi after kite dah habis sekolah ni kan . After that terus nak g cari sit . Nak dduk, penat . Nampak Aeniya pulak . Lagi terus jerit . hahah :D Dia tu pun BFF aku dooo :p After that i nampak Ales, Kim and also Shelly . Sempat laa borak-borak dengan diaorang semua . Malangnyaa, kawan-kawan kite yg lain tak datang :( Sedih . Lepas tu i tengok cheer . Waish! Tahun ni punya macam lagu deaorang TAK BEST! Lepas tu flyers banyak jatuh . Semua rumah sukan sama je . Heeheh . Baju and skirt pulak macam ok laa kot . But bagus semua rumah sukan buat sharp . Lawa je kalau semua serentak . Nice :) And lagi apa ea ? Haaa . Good news! I dapat jumpa semua cikgu kesayangan !!! ♥ Memang semua cikgu aku peluk . Sebab rindu . hahaha ! :p Then dah salam cikgu semua, i gerak g Pizza Hut dengan Aeniya, Kim, Ales, Enna and Atiq :) Best lepak dengan deaorang . Time tengah makan pun kiteorang gelak-gelak . Atiq and Aeniya laa , tak habis-habis gelak . Aku sampai senak perut kot :p Setiap minit gelak . Haiyaaa -,-' But anyway best lepak :) hehe . After that terus shot pergi kg pandan sebab Kim nak ambik MC . Then baru gerak pergi Pavilion . Lepak . Jlln2 dulu . I pulak ternampak wedges yang i gila-gilakan dekat Pavi tu ♥♥ . Terlupa sudah dekat butik mana :( Lawa sangat . Aku nakkkkk :'( Huuuaaaa . Tapi takpe, i know wedges tu mahal . Nevermind laa . Lain kali laa i simpan duit beli :) hmm , then cadang nyaa nak tengok wayang tapi tak jadi . Macam babis ;[ lepas tu plan nak g main bowling pun tak jadi sebab mat rempit belambak kat situ . Hish! Crowded, sakit kepala aku . Last2 jalan-jalan je . hmm . Macam tu jelaa cerita for today :)

Thanx for reading . Byee :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^