Falling Object

Saturday

Readreadread :)

Salam readers,

Hey :) Miss me? hahah :D Today balik rumah . yeay!! heheh . Bukan nak over excited ke apa an . Penat kot bila sampai rumah . Sakit-sakit badan :( Lenguh semacam . But nak update blog dulu . heheh ^_^ For now class ok ar . Cuma kokurikulum ar tak boleh tahan hari sabtu pulak -,-' Grrrr . Tapi takpe, sakit sem 1 je . Masuk sem 2 dah takde kokurikulum semua ni . ahaahha :D Btw cerita pasal hostel, budak rumah dah buat jadual semua siapa punya turn kemas apa yg ptut :) heheh #itu pun aku nak cerita , haih -,-' . Okay takpe, ignore je . haha :D Btw cakap pasal mais . Mais sekarang menjadi-jadi . Last kes ada budak kena ragut . Peerrrggghh! Saya RISAU! acano? Yelaa, kite bawak barang berharga pegi class . Mintak-mintak takdeppe yang jadi oh . Amin :) Lepas tu kite nak cerita apa lagi ea? Haaaa, lupa nak cerita . . kelmarin housemates I kan main music chair . That time almost pukul 12 I think . ahahha :D akibat daripada tak tahan bosan macam tu la jadi nya :p Biasa laa kiteorang kan, tak betul sikit . Malam-malam masuk air . Apelaa, alhamdulillah laa dapat housemates yang gila-gila and bukan pendiam . Tak boleh doo duduk serumah dengan orang pendiam . SUSAH -,-' and and kite nak cerita kelmarin tu jugak bfore pukul 11 kot I think, I jumpa sedara jauh I . Or I think dia tu cousin I . Entah, lupa laa apa atuk cakap but ada talian persaudaraan laa . Dia datang lepak Mais haritu . Dia lepak dgn kawan baik dia . I taktau pulak ada kawan dia masuk Unisel . Agak terkejut ar tetibe maseg I cakap ' I ada kat bawah hostel you ' . Memang cerita nyaa terkejut ar tbe-tbe mamat ni datang sini , hahah :D Tapi okaylaa, sedara kan . Lama daa tak jumpa . hahah :D Boleh dikira berapa kali je jumpa :p hahahaha :D So funny . Errr, then . . nak cerita pasal if I takde class . Nak tau tak I bangun dari tidur pukul berapa? Pukul 11 or 12 something kot . Matching kan? Yelaa, bilik I tu macam tak pernah nak pagi, asyik malam je -,-' Grrrr, memang kalau I takde class I banyak tidur . Nak buat kerja semua kerja dah buat kan :) heheh . Then errr, taktau nak cerita apa dah . Sampai sini je laa ea? heheh ^_^

*Btw tengok pict dekat bawah tu :) Meet my housemates, Nabila Idha .

Take care guys, Boiii :) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^