Falling Object

Thursday

nota pendek :p

Salam readers,

Hai guys, dah lama rasa nya tak update blog ni . hehe :) Sorry laa, agak busy dengan class semua . Almaklumlahh kan kite dah start study :) You, guys sihat tak? Miss me ? hahah :D I know my family and my boyfriend do miss me :D hahah . Class agak best kot? Sebenarnya biasa je laa . Bosan sikit . Lagi2 masuk class Profiency English . Hm, kite takde class hari rabu and jumaat :) Best! Boleh tidur . Act kan memang kite selalu tidur pun sebab takde bnde nak buat . BOSAN! Bilik pun macam tak pernah pagi je, asyik malam je . paham tak?

Eh eh, lupa pulak nak cerita . On 17 Julai kan my boyfieee bagi BUNGA!! lawa bunga tu doo . Tak main ar bunga kertas . hahah :D Tapi bf kite dah cakap yang bunga tu tahan seminggu je :( So sad . and and nak bagi tau dia sweet sgt tau :p haha .


Okay tu je kot nak update . tcare guys, boiii ^_^ hmmm . Miss my Baby Boy ---->Syabil :(

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^