Falling Object

Sunday

5 month already :')

Salam readers,

Hye guys :) Today kite nak cerita yang kite dah masuk 5 month dengan bf kite si Syabil Firdauz tu :) Sumpah tak sangke I dapat bertahan dengan dia sampai ke 5 bulan ni . Banyak daa yang jadi dekat kiteorang but alhamdulillah kami masih bertahan ^_^ Manusia tak lari dari melakukan kesilapan kan? So Syabil, please forgive me if i done wrong to you . Macam yang I pernah cakap dengan you, ' I want you be the last guy in my life. ' So, please be loyal to me and sayang I sorang jer . Tak perlu nak pandang other girl . Ckup I sorang . tau tau? Tak tau laa nak cakap macam mana kan but yang I tau I sayang sangat dekat you :') Nak you ade dengan I sekarang . Rindu sangat . I tau after this mesti kite jarang jumpa . Hmm, so sad :'( Takpelaa kan, nak tak nak kena berkorban :( Kite kena kuat kan bie? 3 tahun jer :) Hm, btw kan agak sedih sikit, sikit je laa . macam 0.5 percent ;p sebab anniversary kali ni macam takde ppe . Bukan nak apa-apa dari u but just kite kan selalu keluar tengok wayang, tbe-tbe tak tgk wayang macam lain pulak . hahah :D Watching movie tu macam bende yang wajib kite buat selalu nyaa . hehhe ^_^ Takpelahh macam I cakap wish pun dah cukup . Dari takde ppe lagi sedih . hahha :D So, cheer up! Kite dah 5 bulan ♥ Hope you bersabar dengan perangai I :) I macam suka gile bila you cakap I dah berubah sikit . hehehe ^_^ Thanx okay sebab hadir dalam hidup I Syabil . I realy love you . Plus miss you a lot :'( ♥

Thanx for read, Kbai :]

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^