Falling Object

Thursday

Today was a great day with them

Salam readers,

Entry kali ni kalau you all baca kompem gelak :p Okay start cerita :) Actually today, I mean tengahari tadi laa kan I pergi mandi dengan kawan-kawan I . Err . . dengan Erma, Fatin and Zaf . Kiteorang lepak Bukit Belacan je tadi . Erma yang drive . Lepas tu bfore nak sampai bukit belacan tu kan, kiteorang pun pergi laa singgah beli makanan kejap . Macam I, I beli nasi dgn lauk ayam masak merah . Yang lain tu beli ofcourse laa ikan keli kan . Kiteorang bungkus laa semua . Lepas tu kiteorang pun gerak laa pergi tempat mandi tu . You all jangan risau, masuk sana kena bayar Rm1 saja :) heheh . Kiteorang masuk je, dah nampak kera . Berjalan laa jauh sikit, sebab nak lepak tmpat yang selalu kiteorang lepak . Err, time kiteorang jalan, boleh pulak kera datang menyerang . I macam, FUCK OFF laa . Buat apa nak datang dekat kiteorang kan . I pun gerak ar dekat Erma, then Fatin kata, kera tu datang macam nak rampas makanan tu . Fatin terpaksa laa campak kan makanan tu . Waish! Kemain banyak lagi kera datang makan . Jamuan laa dikatakan . Hish! Benci aku . Selipar Fatin boleh pulak tercabut, i mean tertinggal dekat dgn kera-kera tu makan . Ada budak ne tolong kiteorang :) Thanx to that little boy laa kan . Fatin dapat balik selipar dia :) hahaha . Lepas tu, dah sampai dekat port yang kiteorang lepak tu , dduk laa dekat pondok . Mula-mula, semua macam chillex je au . Then nampak pulak sekor kera ni datang dekat arah kiteorang . Apelagi kan, ofcourse kiteorang pergi jauh dari kera tu sebab yang datang bukan sekor, dia panggil kawan-kawan dia . Kera ok ? hmmm . Nampak kera tu bukak beg Erma, ambik nasi I dgn Zaf . Mana sedih :[ BODOH punya kera ! Lepas tu ada budak-budak , maybe deaorang tu budak sekolah rendah kot . Cakap laa dekat kiteorang, ' kak, beg sape tu ? Jgn letak situ, takut kera tu ambik . ' I pun macam , haaaa??!! ' Adik dahh boleh tolong kiteorang ambik beg tu daa :) ' heheh . Deaorang pun try laa ambik beg tu untuk kiteorang :) Baik nyaa, JASAMU adik akan dikenang . hahah :D Then kiteorang dahh fedup . Patah balik, g mandi dekat tempat yang OKAY bagi I :) Err, port yang kiteorang lepak tu ok laa . Not bad . hehe ♥ Then, mule laa berendam semua . Berenang, eceh! haha :D around pukul 3 kot, kiteorang dah syampo rambut mula laa gerak nak g toilet . Nak tukar baju . Dahh tukar semua , nak gerak jalan balik ar cerita nya an :) Nampak pulak buah hati kesayangan saya tunggu dekat depan gate tu . SWEET! know what ? Kiteorang pakai baju colour yang SAMA! PURPLE♥ heheh . I loike :) Err, then semua dduk kejap dalam kereta, pakai bedak, sikat rambut semua . Kiteorang pun gerak laa pergi Bukit Indah . Nak lepak :) My sayang belanja makan . heheh :p Lepak laa dekat Shamaju, Afiq pun adaa tadi . Lepas tu after makan semua . Si Syabil ni ajak laa pergi Taman Tar . Ingat kan tmpt tasik tu takde jauh mana . Rupa-rupa nyaa, ambik naahhh kemain tinggi lagi kiteorang mendaki . Dengan pakai selipar nyaa . Hhahah :D Tapi berbaloi laa naik je ada Tasik . Nyaman je :) Then, err . view dia pun cantik, boleh nampak Menara KL and KLCC . hmm, dia ade cerita jugak dengan I yg atuk Syabil laa kata yang ada sejarah tau dekat situ . Pasal pokok semalu :) Alaa, daun yang bila kite usik je dia cepat2 tutup . Atuk Syabil cerita dekat Syabil yang dulu, kalau orang yang nak kawen dengan anak raja kena ambik daun semalu tu tanpa daun tu ditutup . Daun tu kena sentiasa terbukak je . Then, macam tu laa cerita nya . ahhaah :D mane ade orang buat mcm tu sebab deaorang tau tak boleh :p hehe . Syabil kata ada air terjun♥ Lagi laa i macam excited kan nak pergi . hehe :p Turun dari sana around pukul 6.10 . Then, kiteorang ikut Syabil lagi tengok monyet and kera . Si Fatin dahh FOBIA dah dengan kera :p hahaha . Kesian dia . And KESIAN lagi dekat I tau, nyamuk gigit . Sampai BENGKAK . haiyaaa -,- STUPID punya nyamuk . Then, dahh puas lepak semua kiteorang pun gerak laa balik . Erma hantar I dulu then baru hantar Zaf and Fatin sebab rumah deaorang dekat ;) Ok, thats what happen to me and my beloved friends for today . Thank you for make me happy guys :') I do love you ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^