Falling Object

Monday

Thanx Ereen Azman

Salam readers,



Credit to Ereen Azman :) Nak tau tak? Katun comel ni kawan BAIK saya yang buat . Pandai dia melukis tau . Act, kite ade tanya dia macam mana nak buat semua tu . Tapi bila nak download je application tu rasa macam risau . Mana tau virus ke an, takut jugak ade effect pape :p hehe . Lepas tu tbe-tbe dia tanya kite sama ada nak dia tolong buat ke tak, kite pun macam excited laa . Sebab dia nak tolong buat kan, lagi pun dia kata dia tengah bored :D haha . Baca jugak laa ape dia tulis tu ^_^ kihkihkih . Tak lama kemudian, kite tgk dia tag link blog dia dekat wall kite .


Lepas tu kite pun click laa dekat dia punya link tu an, nak ambik gambar doodles yang dia tolong kite buat . SWEET gile ♥ Comel sangat tau . Ok, tolong IGNORE about wrong spelling tu . heheh :) Syabil ada tengok jugak doodles tu . Dia kata ' Cantik, pandai dia lukis . ' Dia tu merujuk kepada Ereen ea . Bukan orang lain . ahahah :D Ereen ada tnye samada kite suka ke tak kan dekat ayat dia yg paling bawah tu , jawapan dia : KITE SUKE ! hehe . Btw, terima kasih Ereen ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^