Falling Object

Saturday

♥Suprise from HIM♥

Salam readers,

Hey, nak update entry . heheh! Today kan, kite keluar dengan ehem ehem kite♥ SWEET sangat tau :) Act tadi kite kluar rumah pukul 3.55pm macam tu, hari pun macam nak hujan . Kite pun cepat-cepat laa kluar rumah bfore hujan lagi tambah lebat . Then naik tren semua tu turun laa dekat HangTuah, naik monorel . Turun dekat Imbi, berjalan laa ke Kenny Rogers, sebab buah hati kite tunggu dekat sana . Dia ajak makan dekat sana . Then, dah masuk KR tu kite pun tercari-cari laa mana buah hati kite ne . Lepas tu dah nampak dia, kite pergi laa dekat dia . heheh! dduk dulu semua, okay waiter pun dah ambik order an . Then, buah hati kite buat suprise . Dia letak laa, paper bag Famous Amos depan mata kite . Lepas tu, kite pun tengok laa ape ade kan dalam paper bag tu . Tup tup tup! Kite nampak teddy bear comel, ade coklat and CINCIN!!♥ Okay, i was like terharu sgt doo . Sampai kan mata kite kan rasa macam nak keluar kan air je :') TERHARU sgt . Sumpah tak tipu weh . Then buah hati kite boleh gurau kata ' nak tisu kak ? ' I pun macam diam kejap . hahah :D SWEET kan boypren kite ? Yeah! I know ^_^ hahah . Lepas dahh makan semua, kiteorang pun pergi laa duduk-duduk jap tunggu wayang bukak . Kiteorang nak tgk cerita KL Gangster . Waaa cakap lu, mmg syioookkk cerita tuu ! hehe . Premier Class ok ? Dont get jealous :p Lepas tu, kiteorang taktau nak buat apa, mula laa bergerak p KLCC . Jalan kaki, dekat je :) Hahaha . Lepak sana kejap dekat taman tu then cari pondok pulak . Sempat bergambar dgn cincin ^_^ hahah . OBSES dahh ne , acano? :p

THE END :) Thanx for drop by ♥

2 comments:

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^