Falling Object

Tuesday

Saya RAJIN ;)

Salam readers,

Hai !! Korang semua nak tau tak kite RAJIN harini :p haha Saje laa kan nak update blog . Bored :/ Tadi after kite tgk dvd, kite dah macam taktau nak buat apa . Lepas tu teringat pulak ibu suruh kemas peti ais . Kite pun apa laa lagi kan . Start mengemas laa . Habis jari-jari kite kecut sebab kena banyak air . Kite mengelap, membuang lepas tu errr . Entah -,-' haha . Laa ni kite tengah duduk mengadap pc . Apalagi kan, facebooking laa . Tapi takde yang menarik dekat FB ni ;[ BORED!! Kredit pulak adaaaa -__-' Kalau ade tu dah lama otp dengan buah hati kesayangan♥ Bukan laa malas but sebenar nya memang malas nak g kedai . Jauh . Act takde laa jauh mana :p Just malas kot nak g sorang-sorang . Siapa nak tolong kite pergi topup? Raise you hand ! :D heheh Macam takde yang nak tolong je . Haiyyaaa . Kesian nyaa dekat I . Ok cakap about makan pulak . Hmmm, kite dah lapar ni . Nak masak macam taktau nak masak apa . Pagi tadi pun breakfast makan roti je :( Allllaaaaaaa . . . LAPAR!!! :'( #Ayah, ibu cepat laa balik dari kerja . Kakak dah lapar :p Teringin nak makan tomyam . Nyamm nyaammm :) hhehe . Amboi, demand pulak kau ni Eyka . Okay, tu je nak update . Takde idea dah sebab perut tengah lapar tak boleh nak pikir apa .

Thanx for read, Kbai ;]

Tu I update pukul 4 lebih tadi . And now I nak update again . Pukul 5 lebih pm tadi , my lovely boyprenn hantar kan tomyam utk kite!!!!♥ Waaa cakap lu laaa kan, wa TERHARU beb :p hehhehee . Anyway thanx to him sebab belikan makanan untuk kite :) Dapat jugak jumpa kan b ? IMY ^_^

Daaaa~

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^