Falling Object

Saturday

Making a mistake is a part of what we do . Im a human, sure that i always make a mistake . Right? Someone pernah kata dekat I yang ' I nak U jadi yang terbaik dalam hidup I ' . Terbaik? Agak susah bila kite nak jadi yang terbaik . Nobody perfect :( I tak boleh nak jadi yang terbaik . I've try :'( But sebab orang tu, I try jugak banyak kali but ini kesudahan nya ;[ Since orang tu kata macam tu dekat I . Almost everyday I akan pikir macam mana nak jadi yang terbaik . Seriusly, 2 word from me ' Im CRYING ' . Tu je I boleh kata . Sebab I dah try but kiteorang akan . hmmm . Entah laa . Yea I nih :

1. gadis cenggeng
2. manje
3. panas baran
4. perangai unpredictable
5. suka sakit kan hati orang
6. tidak sabar
7. mana nak pandai jage hati orang
8. suka memaksa
9. suka pendam
10 . Slow

But what can I say INI LAH SYAFIQAH SAMSUL <--------

Nobody perfect . Macam mana nak jadi yang terbaik ? Cube ajar . Aku ni lembab sikit . Mungkin aku tak try sedaya upaya aku kan? Takpelah . Selagi aku hidup ni aku try happy kan dia . Aku kena cuba sedaya upaya aku :') Mana tau if aku errr, ajal dah sampai ke an . Tak boleh nak buat orang happy dah .

I knew I was not perfect for you, but I will strive to be the perfect for you .

Thanx for reading , Kbai :(
Salam .

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^