Falling Object

Tuesday

Joging

Salam readers,

Okay, today I nak cerita la about tadi I pergi joging dengan Syabil . Dekat tasik mana entah tadi . Area Ampang jugak la . Afiq dengan Amirul ade jugak but deaorang tak join joging pun . Seriusly tadi I start joging perut I belah kiri sakit sangat . Even nak tarik nafas pun susah . Lama dahh I tak pergi joging . Kesian kan ? Haha :D Lepas tu, after dah g joging tu singgah la makan cendol an rojak sotong . I boleh terima lagi kalau makan rojak yang biasa I makan tu , tapi kalau makan yang rojak sotong agak pelik :p Takpelah, atleast I pernah try kan ? Korang pernah try ? Tak penah kan ? So SHUT UP! :) Then, start from that laa kot I tetbe pening . Waish! pening dia tak tau nak cakap macam mana laa kan . Menekan-nekan kepala eden ni haa -,-' Even dah sampai rumah, I mandi tu semua pening tetap tak nak hilang . Haa, ini pun I tgh update entry kepala I sakit :( Semangat nak update blog tu ada, I kuat kan diri . So, terharu tak ? haha :D *Ayat macam mintak penampor :p Okay, that the story for today :) ARIOUS~

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^