Falling Object

Thursday

I know you love me more :') ♥

Salam readers,

Hey yoo whassup there :D Sorry lama dahh tak update blog ne . Err, sorry jugak for the last post tu . Act Eyka tgh tak betul . Mereng sebentar :p So, I nak cerita about tittle dekat atas tu ' I know you love me more :') '

Act, semalam 8 May 2011 hari rabu . I kluar tau dengan adik i, Riri and Aspa boypren si Riri . Errr, first movie tengok cerita Karak . Agak ok laa cerita tu . Banyak adegan shock je . You all tau laa kan I macam mne . Penakut . Soo, chill Eyka . haha :D Lepas tu you all nak tau tak ? My boypren sanggup redah hujan sebab nak datang jumpa I . He so SWEET!♥ Dia pikir jugak sebab tiket dahh beli kan . But I kesian dengan dia la . Kena hujan, mesti dahh seseme kan baby ? Aloloo, comel I ne . hehe . Dia manje sgt dgn I tau , Hish! tergoda :p haha . Tapi kanyang I mcm tak percaya sangat dia sanggup datang tu . sumpah TERHARU! thanx ok ? Err, kiteorang tengok cerita Xman . Not bad laa cerita tu . Best yawww! :) hehe . Pape pun, thanx too my darling sebab sudi datang meet I walaupun hujan . I realy love you :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^