Falling Object

Wednesday

Hello June, Bye May ♥

Salam readers,

Im here back with the new entry :) Act after balik dari camping tu kan Eyka rasa macam malas je nak update blog ni . I dont know why laa kan . But thanx to him, dia bagi semangat dekat Eyka nak update blog ni :) So, Eyka harap dah masuk bulan Jun ni ada bnyak lagi kenangan or best memories for all of us . I LOVE YOU .

So, meh sini Eyka story about ' Pink Village' at Putrajaya, 26-29 May .

Khamis, 26 May 2011 .

Petang tu My Heart yang jemput kite, dia hantar Eyka pergi Tesco Ampang . Sebab Eyka kena berkumpul dekat sana . Then, kiteorang sampai awal . Time Lala dah sampai, tetibe Syabil boleh suruh Eyka drive . Haa, terkejut tak ? Hailaa -,-' Rasa nak menjerit je time tu tau . Syabil kata dia suruh Eyka pandai kawal errrr, break dgn apa ntah . Hhaha . Memang Eyka yang dduk dekat sit tu but yang pegang handle Syabil lor :p hahah :D Kelakar kan ? Taktau laa nak cakap mcm mane kan ? Bfore Eyka turun dari kereta tu, mengigil-gigil kot . Kesian giler dekat Eyka :/ Tapi takpe, buah hati Eyka ada dengan Eyka :) Lepas tu, kawan-kawan Eyka pun dahh ramai yang ada . Dia pun drop laa Eyka dkt dgn kawan Eyka . Best! Dapat kiss dari dia :) haha . Nak bawak pergi Putrajaya laa dikatakan :p Tunggu bas semua pukul 9 lebih kot baru sampai bas tu . Sampai Putrajaya pun dah pukul bpe, dengan nak mendaftar lagi . Then, pukul 11.30mlm macam tu kiteorang kemas khemah, tunggu makanan sampai . Lmbat doo -,-' pukul 12.15 baru dapat . haih :/ Kesian . Then Eyka tidur pukul 1 lebih kot ? Sebab tunggu yang lain sekali :)

Jumaat, 27 May 2011 .

Haaaaaa! Eyka bangun pukul 4.30am . Waish! Terlalu awal bah -___- Mana taknya, Wani laa kejut awal . Lepas tu Fara kejut semua . Choii je -,-' Tapi takpe, bila bangun tu sempat online dulu . Hahaha :D Sampai ayah pun boleh perasan Eyka bangun awal . Sempat perli pulak -,-' Apelaa :p Then pukul 7am kiteorang ada senaman pagi :) Best laa jugak pagi2 ada senaman . Lepas tu pukul berapa entah, kiteorang semua ada game :) Best! semua game macam ala-ala permainan kampung . heheh :p Lepas tu err, dah ptg . kiteorang pun siap-siap nak g mandi semua :)

Sabtu, 28 May 2011 .

Dah masuk sabtu :) Today kiteorang kena prepare sebab PM nak datang . Semangat nya kiteorang semua :p Berlatih kemain lagi . Woot woott! PM pulak kemain awal lagi dtg . hehe :D Siapa yang baca tu kena teliti ayat tu betul-betul . Perli kan ? -,-' Good :) Hahaha . Lagi satu suprise, My Heart ( Syabil ) datang Putrajaya sebab nak jumpa Eyka . Sweet tak ? Kau ada ? Eyka tau korang takde . hahaha! Jgn jeles :) Dia datang sana dari pukul 3pm tunggu Eyka semua, then line dekat sana boleh tahan jugak tau . Macam haram :/ susah nak contact orang . Lepas tu kiteorang meet dekat depan Istana Kehakiman :) Akhirnya, jumpa pun mamat ni . Duduk senang lenang dekat atas kerusi . heheh :D Nak tau tak? Syabil lepak dengan Eyka dari petang tu hingga laa ke midnight . Best! Dapat lepak dengan buah hati kesayangan :)

Ahad, 29 May 2011 .

Akhir nya, smpai pun hari ahad :) hahah! Hari ahad ni kiteorang banyak buat hal . hehe! Macam bangun pagi pun kiteorang bangun lambat :p Lepas tu tak join sgt aktiviti . Kiteorang lagi suka jln-jln sendiri :) hahaha But anyway I miss this Pink Village :) Dengan karenah Kawan Eyka yang macam-macam ragam :D haha

So, yang pergi kem ni : Lala, Wani, Ika, Aini, Fatin, Fara, Natrah, Aimi, Shifa :) ♥

Tengok laa gambar-gambar ni :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^