Falling Object

Wednesday

First Case :)

Salam readers,

Hello hello :) Apa khabar semua ? ihihi . Ok, First of all . I nak cerita laa an pasal dekat sekolah tadi . Cikgu *u*u buat gempak . Tetibe je suruh buat budak girls and malay only pergi berkumpul dekat gym . Waish! Ingat kan ade pape laa tadi an . After kiteorang dahh duduk semua . Mula laa dia bertutur bicara . Bored :/ Sampai kan I asyik kacau si Afifatul ni haa . haha . Nak tau tak apa yang jadi ? Ala . Sekolah tu budak perempuan ' GANGSTER ' ;] Teacher said laa budak tu form1 . I dont know why the reason that kid kena dengan orang lain . Maybe ade kes tak puas hati kot . Hm . Other girl tolak girl tu dekat dinding . And that girl punya kepala lebam i think . Also benjul . Kesian . Budak tu punya dad also and konfirm2 laa nak report polis kan . PADAN LAA MUKA KAU DO! siapa laa suruh kau tolak budak tu . Form1 pulak :/ Hish! kesian . Kalau aku jadi M.*u*u kan, dah lama da nama budak tu aku heboh kan dekat gym . Biar dia malu . They said laa deaorang tau apa yg jadi . Sebab ade CCTV kan . Just nak info lagi . Entah -,-' I thought SABIAN is the BEST . But hanya indah dari rupa . haha :D Ok, peribahasa aku tunggang terbalik . Ok, nevermind laa . Ada aku kesah ? :p

Thanx for reading . Kbai ;]

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^