Falling Object

Friday

4 month ♥

Salam readers,

I nak cerita ni . Baca tau :)

Today kan anniversary I dengan Syabil :) 4month already . SWEET tak ? :p bukan nak eksyen la . Just nak kongsi betapa happy nya I . Dia siap buat suprise lagi tau . Sumpah I cair do dengan you b :') Korang nak tau tak ape dia buat for anniversary kiteorang kali ni ? Hm, dia buat suprise la . hehe :p Dia buat err, i mean dia susun lilin ikut perkataan I ♥ U :) Lepas tu dekat dengan perkataan ' I ' tu dia ade letak kek . Maigod! I rasa terharu sangat . Act, i almost cry :'( bukan sedih but terharu sangat . No one ever do this to me . Im seriusly fucking happy :D Plan ni dia laa yang buat . Dia stand for Syabil ok ^_^ Adik I pun tolong dia sekali :) Thanx ea adik sebab tolong Syabil happy kan aku :) Btw, thanx laa to my Buah Hati sebab susah-susah buat suprise ne . Anyway Im happy . Thanx again sayang . I realy love you :') And HAPPY ANNIVERSARY to us again . Tak sangka la kite dah masuk 4 bulan . Bie, bertahan selagi boleh ! Chaiyuk chaiyuk! ^_^ heheh . MUUAAHH :-*

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^