Falling Object

Thursday

Two days at SAB


Salam readers,

Hey hoo! Hai . haha! Nak tau tak? termasuk hari ni sudah dua hari I dekat SAB . Bukan nak kata bosan but baru masuk kan . Minggu orientasi pun tak habis lagi . Errr, today budak form6 semua pergi lawatan dekat UPM . Sumpah bored! Sebab apa ? Nak tau ? Yelaa, UPM bnyak course pasal sains je . Sorry to say, I ni budak . . errr! Tak minat sains kot ? hahah :D Tapi ok laa tadi g lawatan tu . Dpat masuk makmal semua . Ada yang lecturer tunjuk kan pasal experiment then semua tu laa . Yang tak boleh blaa, bila I tgk hmm . . brain? hand? baby? and yang lain tu laa dalam jar . Lecturer tu ckp benda yang dalam jar semua tu semua benda betul . Kesian I tgk baby tu tau . Haih -,-' Ok , lupa kan . Tadi nak g makmal lain pulak, cikgu boleh bantai suruh kiteorg naik tangga until level 6 . Perrgghhh! Sumpah cikgu tak kesian dkt kiteorg . Gile penat . hahaha :D Then nak balik SAB dah, dalam bas i boleh tidur . Menarik kan ? haha :p Lepas tu sampai sekolah lepak jap pastu masuk dewan . Hmm, nak bincang pasal apa nak bawak esuk . Esuk form6 ada jamuan, tu sebab kena bincang . hheeh . so, tu je laa I nak update . thanx , take care . boiiii :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^