Falling Object

Sunday

PLKN?

Salam readers,

Hey morning guys :) Today ramai budak PLKN bangun awal . Yang kenal I tu siap suruh I take care lagi . Padahal deaorang yang nak g PLKN . Berjuang konon, acah-acah je . haha :D Ada yang gerak pukul 7 pagi and ada jugak yang gerak pukul 2 ptg nnt . Hmm, orang yang I kenal dapat PLKN ni such as Izzat, Farahin, Rara, Syawal and siapa lagi ea ? Lupa pulak -,- errr, soo kepada budak-budak PLKN have fun dkt sana sebab you guys will meeting with a new friends :) Cheers up ok ? Plus you all akan dapat pengalaman baru . Yelah, pergi sana macam err korang buat benda yang tak pernah korang buat mesti excited kan ? If i jadi you guys I akan pergi tau . Sebab I suka benda-benda macam ni :) Ada pengalaman, best maa :D hehe . PLKN tak lama mana pun laa . Serius! Percaya laa ea ? It only take 2 month and a half :) Tak sampai pun 3 month sebab ada banyak cuti :p hehe . Soo, GOODLUCK :) and TAKE A GOOD CARE OF UR SELF .

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^