Falling Object

Thursday

Last day kerja :D ♥

Salam readers,

Today i baru ada masa nak update entry ni ohh . Sebab lepas ni dahh tak kerja maa :) heehh . Rasa best yang teramat :D I dahh ada plan kot nak lepas kan tension macam mana . Iaitu dengan join kawan-kawan i pergi camping . Yeahuu!!! Excited :p Then, apa lagi ea nak cakap? haaa! Nak tau tak? I last kerja laa kawan-kawan i banyak buat lawak . Lagi-lagi si Razman, Fatin and Sheera :D kelakar sial lepak dgn deaorang tadi . Mau nya pecah perut asyik gelak je . hehhe . Today ok laa, takda bored sgt . Bnyak melepak je kot ? hahahah . Kemain jahat lagi i ni, alaaa . . Chill laa kan ? :p Itu je i nak update , tengah takda idea . Thanx for reading :) bye , Salam

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^